2021 - oktober

Intergrated Pest Management (IPM)

Deze tweedaagse workshop gaat in op het detecteren, blokkeren en identificeren van biologische aantasters.

Slim aan de slag met schoolerfgoed | Schoolerfgoed valoriseren en beheren met vrijwilligers

In vijf sessies (fysiek en digitaal) spijkert u uw kennis en inzicht bij over het gebruik van schoolerfgoed in de klas, én over de specifieke zorgen die dat erfgoed nodig heeft.
Faro vorming

Literatuur en dekolonisatie | Lessenreeks

Deze lessenreeks gaat in gesprek met schrijvers, filosofen, journalisten, bibliothecarissen en archivarissen uit Vlaanderen en Nederland. Samen reflecteren ze over de institutionele dimensie van dekoloniseren en denken na over hoe literatuur daarbij een rol kan spelen.

Coaching waarderen

Een religieuze erfgoedcollectie waarderen, hoe gaat dat in zijn werk? Deze vorming biedt een leidraad voor wie een waarderingstraject wil begeleiden.

Inspiratiedag tentoonstellingstechnieken

Bent u technieker en werkt u ook mee aan de installatie van tentoonstellingen? Op 21 oktober organiseren FARO, STEPP en Kunstwerkt in Knokke-Heist een inspiratiedag tentoonstellingstechnieken.

Roadtrip cultuureducatie 2021

Cultuureducatie is overal: binnen de kunsten, erfgoed maar ook bij jeugdwerk, welzijn, ondernemerschap ... Die diversiteit en rijkdom viert en verkent publiq in 2021 opnieuw tijdens de derde editie van de roadtrip cultuureducatie.

Netwerkmoment Limburgs erfgoed

Het jaarlijkse netwerkmoment van erfgoedspelers in Limburg staat opnieuw voor de deur. Op donderdag 21 oktober 2021 ontmoeten professionele en vrijwillige erfgoedmedewerkers elkaar 'in levenden lijve' in de Abdijsite van Herkenrode.

In goede handen | Depotinrichting als sleutel tot een efficiënt collectiebeheer

Stapsgewijs lichten we in deze module verschillende elementen toe die de keuze en de inrichting van een verantwoorde bewaarruimte bepalen.
Faro vorming

ICA Conferentie 2021 | Empowering knowledge societies

Neem deel aan de eerste virtuele conferentie van ICA, de International Council on Archives. Die vindt onder het motto Empowering Knowledge Societies plaats van 25 tot 28 oktober 2021.

ICOM-CECA congres | Participatie binnen én buiten de museummuren

In 2021 organiseren CECA en ICOM België samen met M-Museum Leuven, KU Leuven, Mooss en FARO het jaarlijkse ICOM-CECA congres. Het thema is 'Participatie binnen én buiten de museummuren'.
Faro vorming

Transities verkend | Studiedag

Het platform Kunst in Opdracht en de UHasselt organiseren samen de studiedag TRANSITIES VERKEND. Ze stellen er de bevindingen voor van het onderzoekstraject 'Kunst in opdracht verkent'.

Grenzeloos Digitaal: meertaligheid en internationale ontsluiting van collectiedata

Hoe maakt u gedigitaliseerde collecties goed vindbaar voor internationale collega’s, onderzoekers, verzamelaars of bezoekers? Bieden machinevertalingen of thesauri kwalitatieve oplossingen? En aan welke vereisten moeten systemen voldoen om meertaligheid te ondersteunen?

Hoe doet u historisch onderzoek naar doodsoorzaken en epidemieën?

Vraagt u zich af hoe vaak uw voorouders met epidemieën werden geconfronteerd? Probeert u te achterhalen waaraan uw voorouders overleden? Dan is deze vorming iets voor u!

Basiscursus inventariseren in een kerk

Deze cursus biedt een dagvullend programma met tal van praktische tips om in uw kerk van start te gaan met het opstellen van een erfgoedinventaris.

Unbound: exploring accessibility in book exhibitions

BANG! (Conference of European National Librarians) organiseert op 28 oktober een tweede gratis webinar. Ditmaal wordt ingezoomd op de mogelijkheden die het tentoonstellen van boeken biedt om een divers publiek aan te spreken.

Klimaat en erfgoed | Training

Schadefenomenen herkennen en klimaatrichtlijnen voor musea en erfgoedinstellingen: hoe past u ze toe in de praktijk?

We­bi­nar 'Di­gi­taal Ver­e­ni­gings­lo­ket'

Omdat het Verenigingsloket niet succesvol tot stand kan komen zonder die verenigingen zelf, organiseert het projectteam op 28 oktober 2021 een online webinar dat zich specifiek richt tot verenigingen.

BRAK-tiviteit | Substitutie

Na de succesvolle heropstart van de activiteiten afgelopen juni organiseert BRAK (Koepel van Brabantse en Brusselse archivarissen) binnenkort weer een nieuwe BRAK-tiviteit. Ditmaal is het thema ‘Substitutie’.

Nacht van de Geschiedenis 2021 | (On)gezien werk

Tijdens deze Nacht van de Geschiedenis richt het Nederlandse Rijksmuseum de spotlights op het thema (On)gezien Werk. U kunt op zaal met conservatoren, onderzoekers, schrijvers, muzikanten en vele andere experts persoonlijk in gesprek gaan.
2021 - november

Museum Vakdagen

De Museum Vakdagen bieden u een breed aanbod aan producten en diensten voor musea en een inhoudelijk sterk congresprogramma. Laat u inspireren, adviseren en informeren over de ontwikkelingen in de museale sector.

Museaal schoonmaken | Training

Basiskennis schoonmaken van erfgoedobjecten en ontwikkelen van een eigen schoonmaakprotocol.

Kunstenaars, (zelf)beeld en identiteit in de Nederlanden in de 19e en 20e eeuw. 37e Pacificatielezing met Manfred Sellink

Op de 37ste pacificatielezing geeft Manfred Sellink een lezing over kunstenaars, (zelf)beeld en identiteit in de Nederlanden in de negentiende en twintigste eeuw.

In goede handen | Bewaren, verpakken en intern transporteren

Hoe kunt u erfgoedobjecten correct bewaren, verpakken en transporteren? Na afloop van deze praktische workshop kunt u zelf aan de slag.
Faro vorming

Cultuur Retail Netwerk Dag | Thema: Duurzaamheid

De Cultureel Retail Netwerk Dag is een nieuw initiatief waar creatieve geesten, beslissers, doeners, marketeers en leveranciers samenkomen en met elkaar nieuwe wegen bedenken en inslaan. De nadruk ligt op kennisoverdracht, verdieping en intensief contact tussen alle marktpartijen.

Digital Heritage Seminar: Network Analysis and Archaeological Objects

KBR nodigt u uit voor een wetenschappelijke serie over digitaal cultureel erfgoed.

Workshops objectfotografie

Bent u geïnteresseerd in fotografie en wilt u leren hoe u uw erfgoedcollectie optimaal in beeld kan brengen? Dan bent u aan het juiste adres!
Faro vorming

Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit | Workshop

Is uw organisatie aangepast aan de digitale realiteit? U kunt het ontdekken met behulp van de Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit.

Workshop Scoremodel Digitale Duurzaamheid

Hoe duurzaam springt u om met het beheer van de digitale collectie van uw organisatie? Met het Scoremodel Digitale Duurzaamheid komt u er aan de hand van een uitgebreide vragenlijst achter.

Digitaal infomoment archiefzorg | Project TRACKS

Heel wat kunstenorganisaties bereiden zich naarstig voor om op 1 december het nieuwe beleidsplan in te dienen. Alles afgevinkt? Maar wat met de archiefzorg? Hoe eraan te beginnen? Wat moet er gebeuren? Hoe een visie voor uw archiefzorg opstellen? Met

Teruggave van koloniale cultuurgoederen en roofkunst. Restitutiebeleid in Nederland en België

Naar aanleiding van de publicatie van Ongemakkelijk erfgoed gaat de auteur ervan, Jos van Beurden, de discussie aan met experts en betrokkenen uit Nederland en België.

Basiscursus immaterieel erfgoed

Wilt u graag meer weten over het beleid rond immaterieel erfgoed? Bent u geïnteresseerd in wat immaterieel erfgoed voor u en uw (collectiebeherende) organisatie kan betekenen? Bent u op zoek naar inspiratie om aan de slag te gaan? Dan is
Faro vorming

SAE-symposium en Dijksterhuislezing 2021 | Revisiting Heritage at the digital age

Op donderdag 11 november organiseert de SAE haar jaarlijkse symposium en Dijksterhuislezing in samenwerking met de TU Delft Library & Studium Generale.

Hoe schrijf ik een diversiteitsplan in het kader van een beleidsplanningstraject?

Dit webinar is er voor trekkers van beleidsplanningstrajecten en leden van interne planningsteams, die op zoek zijn naar heldere informatie over het opzetten van (aspecten van) een beleidsplanningsproces.
Faro vorming

Workshop ErfgoedApp, augmented reality en ErfgoedBeacons

Tijdens deze workshop leert u wat iBeacons zijn, hoe ze werken en waarvoor u ze kan gebruiken. We bekijken ook de mogelijkheden van augmented reality en leren hoe u audiovisuele content kan gebruiken in de ErfgoedApp.
Faro vorming

Collegagroep archieven | Aanvraag kwaliteitslabel

Wil uw archief een kwaliteitslabel voor erkende culturele archiefinstelling aanvragen en wil u graag met anderen uitwisselen over dit traject? Dan is deze vorming iets voor u.
Faro vorming

Slim aan de slag met schoolerfgoed | Op zoek naar schoolerfgoed? Laat u verrassen!

In vijf sessies (fysiek en digitaal) spijkert u uw kennis en inzicht bij over het gebruik van schoolerfgoed in de klas, en verneemt u meer over de specifieke zorgen die dat erfgoed nodig heeft.
Faro vorming

De kadasterkaarten van Popp: een sleutel tot uw lokale geschiedenis

Hoe zag uw gemeente eruit in het midden van de negentiende eeuw? Wat kunnen de kadasterkaarten van Popp u hierover vertellen? Ontdek in deze vorming hoe de Popp-kaarten de sleutel kunnen zijn tot uw lokale geschiedenis.

Vandaag beginnen we aan morgen. Samen naar rechtvaardige duurzaamheid | Trefdag Socius

Op 18 november heet Socius u en uw collega sociaal-culturele professionals van harte welkom op de jaarlijkse Trefdag in de Koninklijke Bibliotheek (Brussel).

Basiscursus auteursrechten in de erfgoedsector (november 2021)

In deze interactieve infosessie krijgt u een introductie in het auteursrecht, in het bijzonder de onderdelen ervan die relevant zijn voor erfgoedorganisaties.
Faro vorming

De 1,5 meter museumbeleving | Training

Hoe een museum openen met de 1,5 meter afstandsregeling? Art Salvage geeft advies en helpt bij de implementatie van het voorlopig protocol voor veilig en verantwoorde heropening van uw museum.

Conferentie ‘Het DNA van de Merovingen’

Tijdens deze conferentie krijgt u de allernieuwste inzichten over de Merovingen in de Lage Landen en het genetisch onderzoek op een laat-Merovingisch grafveld in Koksijde.

Overlegplatform voor erfgoedbibliotheken

De Vlaamse Erfgoedbibliotheken en de VVBAD ontvangen u graag op vrijdag 19 november 2021 op het negende Overlegplatform voor erfgoedbibliotheken in Vlaanderen en Brussel.

Op handen gedragen | Studie- en contactdag

Op zaterdag 20 november 2021 organiseert ‘Op handen gedragen’ opnieuw een studie- en contactdag. Processiecomités en -vrijwilligers ontmoeten elkaar dan in Antwerpen.

Storytelling as a multifunctional didactic tool in the classroom

In 2021 en 2022 organiseert Alden Biesen een reeks internationale vijfdaagse cursussen voor docenten waarin de verscheidenheid aan verteltechnieken als didactische tool wordt verkend onder deskundige begeleiding van gerenommeerde vertellers.

Beleidsplanning | Webinar 2: Het bepalen van de missie, de visie en de stakeholders

In dit webinar, een onderdeel van het traject 'Beleidsplanning', zoomen we in op het bepalen van de missie, de visie en de stakeholders.
Faro vorming

Collectiehulpverlening (CHV)

Tijdens deze workshop worden niet alleen voorwerpen effectief beredderd maar wordt ook ingegaan op de werking van het CHV-team binnen een organisatie, op calamiteiten die u kunt tegenkomen en op mogelijke hulpmiddelen en materialen.

Masterclass | Procesbegeleiding van duurzame wereldburgerschapstrajecten

Tijdens het schooljaar 2021-2022 biedt Kruit voor de derde keer deze masterclass aan. Interesse om wereldburgerschapseducatie op school te boosten en te verankeren? Stel u dan zeker kandidaat.

In goede handen | Veilig en beveiligd

Collecties veilig en duurzaam bewaren en beheren is de absolute conditio sine qua non voor wat we erfgoedzorg noemen. Makkelijk gezegd, moeilijk(er) gedaan. De vraag is dan: hoe doen we dat?
Faro vorming

Aanvullende financiering voor erfgoedverenigingen

Een online webinar om erfgoedverenigingen en erfgoedvrijwilligers op weg te zetten bij hun zoektocht naar aanvullende financiering.

Vragenuurtje Erfgoeddag

Organiseert u voor het eerst een Erfgoeddagactiviteit? Of wisselt u graag van gedachten met mede-Erfgoeddagorganisatoren? Dan nodigen we u van harte uit op dit digitaal vragenuurtje.
Faro vorming

BHV-CHV niveau 1 | Training

Een belangrijk onderdeel van deze BHV-CHV training is collectieve opmerkzaamheid. Veiligheidszorg en het voorkomen van calamiteiten zijn immers belangrijke kerntaken van erfgoedinstellingen zoals musea.

Van traditioneel museum naar toekomstgericht belevingscentrum

Een metamorfose van een klein museum naar een heus belevingscentrum onmogelijk? Neen, het kan. Hoe ziet een plan van aanpak voor zo'n metamorfose eruit? Hoe geeft u een toekomstvisie vorm? Welke partijen betrekt u in dit proces?

Monumenten(wacht) in cijfers: de toestand van ons erfgoed in kaart gebracht

Aanleiding voor deze studiedag is de 'Monumentenwacht Monitor', het eerste rapport waarin de toestand van het onroerend erfgoed in het ledenbestand van Monumentenwacht in kaart wordt gebracht. De studiedag heeft bovendien een feestelijk tintje, want de dag kadert ook in

Cultureel erfgoed analyseren en ontsluiten met artificiële intelligentie

Tijdens deze eerste studiedag voor specialisten in cultureel erfgoed leggen enkele experts uit hoe zij artificiële intelligentie toepassen om cultureel erfgoed te analyseren en toegankelijk te maken. Wat is er vandaag mogelijk, en wat biedt de toekomst?

Wintertradities in beweging of in het gedrang? | Studiedag

In 2021 viert Volkskunde West-Vlaanderen 20 jaar Midwinterfeest. Naar aanleiding van deze feesteditie organiseren Volkskunde West-Vlaanderen en Musea Brugge op zaterdag 27 november 2021 een studiedag over wintertradities.

Hoe maakt u digitale kaarten in Quantum GIS voor uw historisch onderzoek?

Via het programma Quantum GIS (QGIS) kan u zelf aan de slag om digitale kaarten te maken van uw gemeente. U kan het programma gratis gebruiken.

Voormoeders, stambomen en mitochondriaal DNA. De resultaten van het citizen science project MamaMito

Tijdens de Dag van de Wetenschap worden de resultaten van het MamaMito-project voorgesteld. MamaMito leverde immers nieuwe inzichten en inspiratie op voor zowel genealogen als genetici.

In goede handen | Het collectieplan: de basis voor een efficiënt collectiebeheer

Tijdens deze vorming reiken we u aanknopingspunten en een structuur aan voor het schrijven van uw eigen collectieplan. Onderwerpen als collectiegeschiedenis en -samenstelling, collectieprofiel, selectie, verzamelen en herbestemmen komen aan bod.
Faro vorming

Het Groot Onderhoud | Erfgoed x onderwijs = da’s klasse!

Erfgoed en onderwijs zijn als twee handen op een buik. Beide sectoren streven immers hetzelfde grootse educatieve doel na; namelijk kinderen en jongeren helpen om hun plekje in de wereld te vinden. Maar hoe kan dat streven (nog meer) realiteit
Faro vorming
2021 - december

Geschiedenis en registratie van oude drukken

Stuifzand en vzw Vlaamse Erfgoedbibliotheken organiseren dit najaar een laagdrempelige vorming over de rijke geschiedenis van het handgedrukte boek.

BHV-CHV niveau 2 | Training

Een belangrijk onderdeel van deze BHV-CHV training is collectieve opmerkzaamheid. Veiligheidszorg en het voorkomen van calamiteiten zijn immers belangrijke kerntaken van erfgoedinstellingen zoals musea.

In goede handen | Onderhoud in een erfgoedcontext (december 2021)

Ons erfgoed verdient de beste bewaaromstandigheden. Regelmatig schoonmaken en het juiste onderhoud zijn daarbij cruciaal. Een onderhoudsplan is deel van de oplossing, maar hoe pakt u dat nu precies aan?
Faro vorming

On­der­zoek over toe­gan­ke­lijk­heid vrij­wil­li­gers­werk | Voorstelling resultaten

In opdracht van het departement CJM voerden een aantal wetenschappers van HIVA-KU Leuven en UCLL-Expertisecentrum Inclusive Society onderzoek naar de toegankelijkheid van het vrijwilligerswerk in Vlaanderen.

Door de bril van de bezoeker. Praktijkgericht traject voor een betere bezoekerservaring: van uitdaging tot oplossing

Een optimale beleving in uw museum, attractie, erfgoedsite of bezoekerscentrum is cruciaal. Maar hoe begint u eraan?

Digital Heritage Seminar: Governing Belgian Expansionism in Egypt through the Lens of Interlocking Directorates

KBR nodigt u uit voor een wetenschappelijke serie over digitaal cultureel erfgoed.

To imagine otherwise: future archives | Wat is de rol van de archivaris in tijden van (online) participatie? Met: Alexandra Eveleigh

In een reeks van vier webinars, verspreid over het najaar van 2021 en het voorjaar van 2022, laten we vier internationale toonaangevende experts aan het woord over het archief van de toekomst.
Faro vorming

Beleidsplanning | Webinar 3: Cijfers en surveys in een beleidsplanningsproces

Binnenkort is het weer zover: een nieuwe beleidsperiode nadert. U zal dus weer informatie moeten verzamelen, een SWOT maken en doelstellingen moeten formuleren. FARO ondersteunt u bij dit proces.
Faro vorming

Samen inzetten op depotuitdagingen

Op 10 december organiseren het Departement Cultuur, Jeugd en Media en het agentschap Onroerend Erfgoed in nauwe samenwerking met FARO de studiedag 'Samen inzetten op depotuitdagingen'.

Zorgen voor Morgen - Leuven

De zevende editie van de jaarlijkse PARCUM-studiedag Zorgen voor Morgen heeft als thema 'Van concept naar realisatie'. De studiedag brengt het integrale verhaal van de zorg voor religieus erfgoed.

Zorgen voor Morgen - Gent

De zevende editie van de jaarlijkse PARCUM-studiedag Zorgen voor Morgen heeft als thema 'Van concept naar realisatie'. De studiedag brengt het integrale verhaal van de zorg voor religieus erfgoed.

Beleidsplanning | Webinar 4: Participatieve methodieken in een beleidsplanningsproces

Een beleidsplan schrijft u niet alleen, en daarom is het belangrijk dat u goed nadenkt over inspraak. Dit webinar neemt participatie voor en achter de schermen als uitgangspunt.
Faro vorming

Art-handling | Training

Deze deels theoretische, deels praktische dag biedt de deelnemers handvatten en kennis om na afloop zelf veilig aan de slag te gaan met het hanteren van objecten.

Collectieve opmerkzaamheid | Training

Hoe voorkomt u een veiligheidsinbreuk in uw museum?
2022 - januari

Beleidsplanning | Webinar 4: Participatieve methodieken in een beleidsplanningsproces

Een beleidsplan schrijft u niet alleen, en daarom is het belangrijk dat u goed nadenkt over inspraak. Dit webinar neemt participatie voor en achter de schermen als uitgangspunt.
Faro vorming

Beleidsplanning | Webinar 3: Cijfers en surveys in een beleidsplanningsproces

Binnenkort is het weer zover: een nieuwe beleidsperiode nadert. U zal dus weer informatie moeten verzamelen, een SWOT maken en doelstellingen moeten formuleren. FARO ondersteunt u bij dit proces.
Faro vorming

Beleidsplanning | Webinar 5: Omgevingsanalyse. Interne evaluaties met bijzondere aandacht voor collecties

Uw eigen sterktes en zwaktes onderzoeken vormt een belangrijke stap in een beleidsplanningsproces. In dit webinar focussen we daarbij op de collectie.
Faro vorming

Erfgoed en onderwijs

Erfgoed is overal, en erfgoed maakt nieuwsgierig. U kunt er heel veel kanten mee uit. De grote vraag is dan: hoe begint u er heel concreet aan? Hoe doet u dat, een prikkelende erfgoedactiviteit voor kinderen en jongeren opzetten?
Faro vorming

Infosessie crowdfunding | Hoe zorgt u ervoor dat het publiek investeert in uw kleinschalig erfgoedproject?

Via deze infosessie krijgt u stap voor stap informatie over het proces van crowdfunding en de werkwijze van het Geef om erfgoed-platform.
Faro vorming

Slim aan de slag met schoolerfgoed | Werken aan interculturaliteit vanuit de nieuwe leerplannen

In vijf sessies (fysiek en digitaal) spijkert u uw kennis en inzicht bij over het gebruik van schoolerfgoed in de klas, en verneemt u meer over de specifieke zorgen die dat erfgoed nodig heeft.
Faro vorming

Basiscursus participatie

Participatie is een van de functies uit het Cultureelerfgoeddecreet en bovendien een opdracht voor álle medewerkers in de organisatie. In deze basiscursus leert u de theoretische achtergronden kennen en duiken we samen in de praktijk.
Faro vorming
2022 - februari

Groeien in uw nieuwe erfgoedjob | FARO Verkenner

Bent u net gestart in de erfgoedsector en heeft u nood aan basisinformatie over erfgoedwerk? Wilt u kennismaken met de werking van FARO en met collega-beginners in de sector? Dan is deze vorming precies wat u zoekt.
Faro vorming

Beleidsplanning | Webinar 5: Omgevingsanalyse. Interne evaluaties met bijzondere aandacht voor collecties

Uw eigen sterktes en zwaktes onderzoeken vormt een belangrijke stap in een beleidsplanningsproces. In dit webinar focussen we daarbij op de collectie.
Faro vorming

To imagine otherwise: future archives | Wie bepaalt de waarde van archieven? Een feministische benadering. Met: Michelle Caswell

In een reeks van vier webinars, verspreid over het najaar van 2021 en het voorjaar van 2022, laten we vier internationale toonaangevende experts aan het woord over het archief van de toekomst.
Faro vorming

Workshops crowdfunding | Hoe zorgt u ervoor dat het publiek investeert in uw kleinschalig erfgoedproject?

Tijdens deze workshops krijgt u meer ondersteuning bij de uitwerking van het projectidee, de netwerkanalyse, de participatieve rewards, het budget, de looptijd en de communicatie van de campagne.
Faro vorming

Beleidsplanning | Webinar 6: Tussentijds samenvatten en conclusies trekken

Binnenkort is het weer zover: een nieuwe beleidsperiode nadert. U zal dus weer informatie moeten verzamelen, een SWOT maken en doelstellingen moeten formuleren. FARO ondersteunt u bij dit proces.
Faro vorming
2022 - maart

Beleidsplanning | Webinar 6: Tussentijds samenvatten en conclusies trekken

Binnenkort is het weer zover: een nieuwe beleidsperiode nadert. U zal dus weer informatie moeten verzamelen, een SWOT maken en doelstellingen moeten formuleren. FARO ondersteunt u bij dit proces.
Faro vorming

Beleidsplanning | Webinar 7: Doelstellingen formuleren

Binnenkort is het weer zover: een nieuwe beleidsperiode nadert. U zal dus weer informatie moeten verzamelen, een SWOT maken en doelstellingen moeten formuleren. FARO ondersteunt u bij dit proces met een dossier dat na de zomer op de Erfgoedwijzer verschijnt
Faro vorming
2022 - april

Beleidsplanning | Webinar 7: Doelstellingen formuleren

Binnenkort is het weer zover: een nieuwe beleidsperiode nadert. U zal dus weer informatie moeten verzamelen, een SWOT maken en doelstellingen moeten formuleren. FARO ondersteunt u bij dit proces met een dossier dat na de zomer op de Erfgoedwijzer verschijnt
Faro vorming
2022 - mei

Leve immaterieel erfgoed! Save the date

Leve immaterieel erfgoed is een dag vol inspiratie en informatie.