Kris De Visscher stelde onlangs dat moeilijk te bereiken groepen niet bestaan. Bart De Nil onderschrijft die stelling vanuit zijn eigen ervaring.
Zes musea, het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, ARTtube en Pukkelpop hebben de krachten gebundeld om erfgoed en kunst te presenteren op een van de muzikale pop- en rockhoogtepunten van de zomer, Pukkelpop 2018. #PKP18ART legt de lat meteen hoog.
Zin om hieraan mee te werken? Stel je dan voor 5 september kandidaat. Dit kan door een mailtje te sturen naar jules.dedoncker@erfgoedcelbrugge.be. Laat even weten waarom jij in dit project wil meestappen.
Het pilootproject Wijzer Waarderen werkt aan een praktisch waarderingskader, een gemeenschappelijk discours en een gedeelde terminologie door en voor erfgoedbibliotheken. De Vlaamse Erfgoedbibliotheek is op zoek naar nieuwe deelnemers én houdt u op de hoogte.
Solliciteren kan via de website www.edegem.be/vacatures . Klik door naar deze vacature of zend je kandidatuur vergezeld van je cv en een kopie van je diploma uiterlijk 28 augustus 2018 naar het college van burgemeester en schepenen, Gemeenteplein 1, 2650 Edegem. Het schriftelijk examen zal...
De 19e editie van Erfgoeddag richt in 2019 de schijnwerpers op vakmanschap. Bent u nog niet zeker of en hoe u met het thema aan de slag kan gaan? Dan heten we u graag welkom op een van onze inspiratiesessies.
Interesse? Stuur vóór 29 augustus 2018 een uitgebreid curriculum vitae en een motivatiebrief naar info@vlaamse-erfgoedbibliotheek.be . Het is belangrijk dat je in deze brief duidelijk maakt wat jouw verwachtingen zijn van de stage, wat jouw vaardigheden zijn, aan welke initiatieven van de Vlaamse...
Bezorg je motivatiebrief + CV ten laatste op 27.8.2018 via e-mail aan annelies.demey@stad.gent t.a.v. Katrien Laporte, directeur Design Museum Gent, met de vermelding ‘sollicitatie projectmedewerker plastics’. Je krijgt een bericht van ontvangst. Een eerste selectie gebeurt op basis van motivatie en...
Ook tijdens de zomermaanden wordt de FARO-bibliotheek verder aangevuld met nieuwe aanwinsten. In dit blogbericht stellen we enkele in het oog springende boeken aan u voor.
Kandidaten worden uitgenodigd een motivatiebrief, vergezeld van een curriculum vitae, uiterlijk op vrijdag 14 september te mailen naar kristel.janssens@cagnet.be . Ook wie pas einde september afstudeert, mag zich kandidaat stellen. Op basis van de CV’s en motivatiebrieven gebeurt een eerste selectie...