Interesse? Stuur jouw cv en motivatiebrief tegen uiterlijk 23 oktober 2023 naar lien.verwaeren@cultuuroptil.be . De preselectie gebeurt op basis van je motivatiebrief. De geselecteerde kandidaten krijgen uiterlijk op 26 oktober een uitnodiging met een thuisopdracht, gevolgd door een gesprek. Dit...
De Vlaamse Regering voorziet de komende jaren 25 miljoen euro extra voor cultureel erfgoed. Deze historische inhaalbeweging is meer dan welkom voor de ambitieuze sector die al jaren wacht op de ‘grote sprong voorwaarts’.
Tijdens deze startdag worden alle andere Erfgoedklasbakken uw collega’s voor één dag! Door samen te brainstormen en ideeën te puren uit de ervaringen van anderen – door te gluren bij de buren – krijgt uw eigen klasbakidee gedurende deze dag steeds verder vorm.
Je kan tot en met 5 oktober 2023 voor deze vacature solliciteren via het online sollicitatieplatform van de Universiteit Antwerpen. Klik op de knop ‘ Solliciteren ’ en vervolledig het online sollicitatieformulier. Voeg de volgende bijlages toe: een motivatiebrief je cv De selectiecommissie bekijkt...
Interesse? Bezorg ons je kandidatuur (motivatiebrief en gedetailleerd cv) per e-mail als één PDF-document, ter attentie van Amélie VERMEESCH, HR-verantwoordelijke, via jobs@kanal.brussels , uiterlijk tegen 22/10/23. Gelieve in de onderwerpregel volgende bewoording te gebruiken: ”Productieleid(st)er...
Voor volgende selectiestappen moet je slagen: schriftelijk gedeelte assessment center mondeling gedeelte Ben je geïnteresseerd? Solliciteren kan tot en met 8 oktober 2023: klik hier . Via die link vind je ook meer informatie en kan je het volledige vacaturebericht nalezen.
De nagelnieuwe Ontzamelgids adviseert en ondersteunt musea in Vlaanderen bij het maken van beslissingen om objecten uit hun collectie te ontzamelen.
Deze gids adviseert en ondersteunt musea bij het maken van beslissingen om objecten uit hun collectie te ontzamelen. De richtlijnen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat elke ontzameling voordeel biedt voor zowel de musea, hun collecties als de stakeholders.
Tijdens het weekend van 28 september tot en met 1 oktober viert het Red Star Line Museum in Antwerpen zijn tienjarig bestaan. Met toeters en bellen.
Op 15 september vond het tiende Overlegfplatform Erfgoedbibliotheken plaats in M Leuven. Het programma focuste op meerstemmig en inclusief werken met bibliothecair erfgoed. Een korte terugblik.