In een artikel in 'Metropolism' stellen Nancy Jouwe en Jelle Bouwhuis dat instellingen vaak een eurocentrisch denkkader aanhouden, en dat andere verhalen ook bestaansrecht hebben.
Hoe zorgt u ervoor dat een intervisie geen oeverloze praatbarak wordt? Deze blog bevat drie werkvormen van minder dan een uur.
De Antwerpse steractiviteiten blinken uit in verscheidenheid. Leest u mee?
Je kandidatuur (CV + motivatiebrief + kopie van je diploma) stuur je ten laatste op 12 mei 2019 naar departement Personeel, aanwervingen@personeelmechelen.be met vermelding van de vacaturetitel. Alle kandidaten krijgen van ons antwoord via email, kijk dus zeker je spam / ongewenste mail na als je...
Staat deze vakantiejob jou op het lijf geschreven? Stuur dan ten laatste op 12 mei je CV en motivatiebrief naar info@kusterfgoed.be . De selectie gebeurt op basis van de ingestuurde documenten en vervolgens een persoonlijk gesprek op vrijdag 17 mei. Je wordt op 15 mei op de hoogte gebracht of je al...
Tijdens deze workshop leert u wat iBeacons zijn, hoe ze werken en waarvoor u ze kan gebruiken. We bekijken ook de mogelijkheden van augmented reality en leren hoe u audiovisuele content kan gebruiken in de ErfgoedApp.
Hoe familievriendelijk is uw locatie? Tijdens de maanden april en mei biedt Familiemanifest u de kans uw bezoekers te bevragen. U verzamelt input, Familiemanifest doet de rest.
We stellen u graag het aanbod steractiviteiten in Oost-Vlaanderen voor. Neem voor een volledig overzicht een kijkje op erfgoeddag.be en zoom in naar de gewenste regio.
In deze opleiding leert u om effectiever te vergaderen, met minder energie. En misschien nog belangrijker: u ontdekt hoe u méér impact kunt hebben in de vergadering zelf.
Na de uiterste inschrijvingsdatum worden alle ingekomen kandidaturen overgemaakt aan de facultaire beoordelingscommissie die voor deze vacature werd samengesteld. Deze commissie zal de kandidaturen in eerste instantie beoordelen op dossier. De commissie toetst hierbij alle elementen van het...