Stuur een korte CV en portfolio (bij voorkeur in het Engels) naar lukas@international-institute.de
Geestelijke gezondheidszorg: wie er niet mee te maken heeft, loopt er doorgaans met een grote boog omheen. Die stigmatisering blijft een probleem.
Tot 15 januari konden cultureel-erfgoedorganisaties bij het Departement CJM een werkingssubsidie aanvragen onder het nieuwe Cultureelerfgoeddecreet voor de periode 2019-2023. Het is de eerste keer dat alle deelsectoren dat samen voor een nieuwe beleidsperiode konden doen.
Het project BE.LAND vertelt het verhaal van 65 jaar gastvrijheid voor vluchtelingen in Vlaanderen. De boeiende verhalen en getuigenissen die het project verzamelde, worden nu, speciaal voor Wereldvluchtelingendag, gebundeld op een website.
Tijdens ons tweede Participatiecafé, op 5 juni 2018 in Kessel-Lo, horen we twee opmerkelijke verhalen. Het lokale dienstencentrum Ter Vlierbeke verrast ons door zijn enorme openheid en ‘ondernemerschap’. En burgerinitiatief OpgewekTienen verbluft met een overweldigende daadkracht.
In een handige brochure bundelen FARO, CJM en Heemkunde Vlaanderen hun vormingsaanbod voor het najaar van 2018. Om het u gemakkelijk te maken, splitsen we het aanbod op in cursussen voor instromers en voor doorstromers.
Bent u net begonnen in de cultureel-erfgoedsector? Of draait u al langer mee en heeft u plannen om een nieuwe horizont te verkennen? Dan is dit overzicht een goede start. In deze handige brochure bundelen FARO, CJM en Heemkunde Vlaanderen hun vormingsaanbod voor het najaar van 2018. Om het u
Op 29 juni 2018 is er de zesde netwerkdag voor Nederlandse en Vlaamse Registrars. Dit jaar heet het STAM in Gent u welkom.
Je kandidatuur (CV + motivatiebrief + kopie van je diploma) stuur je ten laatste op 3 juli 2018 naar departement Personeel, aanwervingen@personeelmechelen.be met vermelding van de vacaturetitel. (Alle kandidaten krijgen van ons antwoord via email, kijk dus zeker je spam / ongewenste mail na als je...
U kunt uw sollicitatie, met curriculum vitae, tot uiterlijk 13 juli 2018 sturen aan: bru-lok@minbuza.nl Voor informatie kunt u contact opnemen met Hanna Oosterbaan tel: +32 491 16 72 29