Waar en hoe solliciteren? Via e-mail: ina@bakkerijmuseum.be Contact: Mevr. Ina Ruckebusch Reageren vóór 5 juli 2019 De selectieprocedure omvat een selectiegesprek, waarin de motivatie en het profiel van de kandidaat worden afgetoetst aan de vooropgestelde functievereisten. De gesprekken gaan door in...
Op 24 en 25 oktober organiseert SHAKE in Conservation een workshop over soft particle blasting, een zachte droge reinigingsmethode.
Op 24 en 25 oktober organiseert SHAKE in Conservation samen met conservator Maren Dümmler M.A., Deffner & Johann en de Universiteit van Antwerpen een workshop over soft particle blasting, een zachte droge reinigingsmethode.
In de Verenigde Staten loopt sinds 2013 'My Life, My Story', een programma dat de onpersoonlijke medische dossiers van oorlogsveteranen personaliseert aan de hand van hun levensverhaal. Een bijzonder inspirerend project, zo blijkt.
Dit colloquium over webarchiving vindt plaats in het kader van het project PROMISE, dat een federale strategie voor het bewaren van het Belgische web uitwerkt.
De IA is de Roemeense blouse, een wit hemd versierd met kleurrijke borduursteken. Via een internationale en zelfs online beweging tooien vrouwen wereldwijd zich in hun IA, als eerbetoon aan hun identiteit en erfgoed.
Na een uiterst succesvolle samenwerking vorig jaar bundelt Pukkelpop opnieuw de krachten met musea: ART United op de festivalweide.
14/07/2019: afsluiting van de kandidaturen juli 2019: interview (± 45 min.) 01/11/2019: indiensttreding. Alleen de kandidaturen die vergezeld gaan van een motivatiebrief, een CV en een kopie van het/de diploma('s) en de bijlagen, komen in aanmerking. Buitenlandse diploma’s zijn enkel geldig in...