OP/HEF. De kracht van grensverleggend samenwerken

U droomt ervan om uw culturele werking anders aan te pakken. Inclusiever, grootser, of net kleiner. Soms trager. Maar vooral: nooit alleen, altijd samen. Weg van uw eiland.

OP/TIL nodigt u uit om uit uw bubbel te breken, de blik te openen en mee ophef te veroorzaken tijdens OP/HEF, hét event voor cultuurmakers met lef.

Met de kennis van nu, kijkt OP/TIL samen met u naar de toekomst. Wat is de uitkomst van onverwachte combinaties? Hoe werkt u als cultuurmaker samen met andere sectoren? Hoe zet u de kracht van cultuur in? En hoe zorgt u voor een verbindend resultaat? Door samen te werken, kunt u inspraak creëren, en zo bepaalde doelgroepen versterken. U pakt samen relevante maatschappelijke tendensen of uitdagingen aan. U zet mensen in beweging, brengt groepen in contact die elkaar anders niet zouden ontmoeten. Of u geeft een podium en een stem aan nieuwe talenten, stimuleert participatie en eigenaarschap. U versterkt het maatschappelijke weefsel.

Met OP/HEF biedt OP/TIL u een andere kijk. En nieuwe inzichten. Om zo uw culturele praktijk op te tillen.

Save the date

  • Donderdag 10 oktober 2024
  • La Tricoterie in Brussel
  • Inschrijven kan vanaf 1 juni 2024.
  • Website OP/HEF

Praktische info

Begindatum
Locatie
La Tricoterie
Théodore Verhaegenstraat 158
1060 Brussel
Meer info

Organisatie: OP/TIL

Elders op FARO

faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed. “The past is a strange
Op zondag 21 april staat Erfgoeddag in Vlaanderen en Brussel in het teken van ‘Thuis’. Maar wat is dat precies ...
Tijdens een internationale conferentie, meegeorganiseerd door FARO, werden de aanbevelingen gepresenteerd aan beleidsmakers van regionaal, nationaal en Europees niveau.