Testen met uw smartphone of tablet

Testen QR


Onmiddellijk na het opslaan van de informatie in de ErfgoedApp manager kunt u alles testen via uw smartphone of tablet. Dit is de beste manier om na te gaan of alles werkt zoals u het wilt. Klik op RemoteID: er verschijnt een QR-code in het groot op het scherm. Scan deze QR code met de ErfgoedApp. De ErfgoedApp is nu gesynchroniseerd met de nieuwe informatie en zal uw content nu herkennen.  

U kunt het object nu scannen voor scan-content. Als u snel wilt werken kan u bij scan-content gewoon het beeld rechts aanklikken, vergroten en dit beeld scannen. U krijgt nu onmiddellijk het resultaat te zien. Vergeet niet na elke aanpassing in de ErfgoedApp manager de QR-code via de Remote-id te scannen om de nieuwe informatie te synchroniseren met de ErfgoedApp.

Bij een gps-punt of beacon drukt u na het scannen op de pijl 'terug' bovenaan links. Voor een beacon gaat u vervolgens naar de 'Dichtbij'-functie, bij een gps-punt verschijnen de gps-punten op de kaart en als je dichter bent dan 50 meter ook in de 'Dichtbij'-functie. U kunt de kaart openen en op het punt drukken om de content te bekijken (zorgt dat detectieradius niet aanstaat als u niet op de locatie van het gps-punt bent).

Wilt u meerdere punten samen testen, het keypad of de gamification test maak dan een tour.

Testen met uw smartphone

Een tour testen

U kunt uw tour testen alvorens deze te laten activeren door FARO. Volg onderstaande stappen.

  1. Zet de tour actief in het tour-overzicht. Actief = groen.
  2. Open de tour en klik op de QR-code naast Tour edit.
  3. Scan de QR-code met de ErfgoedApp.
  4. Uw tour zal nu verschijnen, Druk op 'Start tour'.
  5. De tour is nu gestart net zoals uw tour door FARO geactiveerd zou zijn. Hebt u een wandeling met een volgorde dan zal u nu nummers zien bij de gps-punten op de kaart. Hebt u gekozen voor een game, dan kan u die nu spelen.