Testen met uw smartphone of tablet

Testen QR


Onmiddellijk na het opslaan van de informatie in de ErfgoedApp manager kunt u alles testen via uw smartphone of tablet. Dit is de beste manier om na te gaan of alles werkt zoals u het wilt. Klik op RemoteID: er verschijnt een QR-code in het groot op het scherm. Scan deze QR code met de ErfgoedApp. De ErfgoedApp is nu gesynchroniseerd met de nieuwe informatie en zal uw content nu herkennen.  

U kunt het object nu scannen voor scan-content. Als u snel wilt werken kan u bij scan-content gewoon het beeld rechts aanklikken, vergroten en dit beeld scannen. U krijgt nu onmiddellijk het resultaat te zien. Vergeet niet na elke aanpassing in de ErfgoedApp manager de QR-code via de Remote-id te scannen om de nieuwe informatie te synchroniseren met de ErfgoedApp.

Bij een gps-punt of beacon drukt u na het scannen op de pijl 'terug' bovenaan links. Voor een beacon gaat u vervolgens naar de 'Dichtbij'-functie, bij een gps-punt zal u zien dat er een kaart verschenen is. U kunt de kaart openen en op het punt drukken om de content te bekijken (zorgt dat detectieradius niet aanstaat als u niet op de locatie van het gps-punt bent).

Wilt u meerdere punten samen testen, het keypad of de gamification test maak dan een tour.

Testen met uw smartphone

Een tour testen

U kunt uw tour testen alvorens deze te laten activeren door FARO. Volg onderstaande stappen.

  1. Zet de tour actief in het tour-overzicht. Actief = groen.
  2. Open de tour en klik op de QR-code naast Tour edit.
  3. Scan de QR-code met de ErfgoedApp.
  4. Uw tour staat nu tussen alle tours in de ErfgoedApp. Zoek uw tour via de kaart onder het kompas of in de lijst en druk op 'Download'.
  5. U ziet nu het resultaat, net zoals uw tour door FARO geactiveerd zou zijn. Hebt u een wandeling met een volgorde dan zal u nu nummers zien bij de gps-punten. Hebt u gekozen voor een game, dan kan u die nu spelen.