Promoten en statistieken bekijken

De ErfgoedApp promoten bij uw bezoekers

U bepaalt zelf hoe u de ErfgoedApp promoot bij uw bezoekers. Om u op weg te zetten, verzamelden we alvast enkele voorbeelden en heel wat downloadbare logo's en mockups op deze pagina. U vindt er ook het ErfgoedApp-logo in hoge resolutie, dat u kan gebruiken in gedrukte publicaties. ErfgoedApp-stickers kunt u dan weer bevestigen aan de onthaalbalie of aan de inkomdeur van uw instelling of een informatiebord buiten. Verder vindt u er ook drie voorbeeldaffiches, om verder aan te passen. Indien u dat wenst, kunt u ook gedrukte exemplaren van deze affiche aanvragen bij FARO.

Vergeet zeker niet uw collega’s te informeren en een interne opleiding te organiseren zodat uw medewerkers bezoekers wegwijs kunnen maken in het gebruik van de ErfgoedApp. Vermoedelijk zijn niet alle objecten in uw tentoonstelling scanbaar, zorg er daarom voor dat de bezoeker weet bij welke objecten hij de ErfgoedApp kan gebruiken. 

We wensen u alvast veel plezier en succes bij het gebruik van de ErfgoedApp en horen graag uw feedback. 
 

statistieken ErfgoedApp

Statistieken

Wanneer u informatie via de ErfgoedApp publiek aanbiedt, krijgt u toegang tot de statistieken. Zo kunt u zelf opvolgen hoe de app op uw locatie gebruikt wordt. Er zijn meerdere statistieken: zo is er informatie over het aantal clicks per content-item en het aantal keer dat uw tour in de ErfgoedApp is gedownload. Per content-item kan u ook statistieken bekijken.