In deze workshop ontdekt u hoe u erfgoedspelen kunt maken met de ErfgoedApp. We starten met het verkennen van enkele spelmethodes en bieden u inspiratie over wat u met de ErfgoedApp allemaal kunt realiseren.
De update van de ErfgoedApp bevat enkele verbeteringen en nieuwigheden die we in nauw overleg met onze creatieve community van makers realiseerden. In deze blog leest u welke en ontdekt u welke plannen we voor 2023 in petto hebben.
U bent ErfgoedApp-tourmaker en wil uw tour nog beter promoten? Dan biedt FARO u de mogelijkheid om een folder te maken en te laten drukken via een groepsaankoop.
FARO lanceert in de Apple App Store en in Google Play een nieuwe update van de ErfgoedApp. Daarvoor luisterden we aandachtig naar onze enthousiaste community van makers, met een aantal mooie aanpassingen als resultaat.
Maak kennis met de nieuwe, viertalige ErfgoedApp-website. De website laat u in één oogopslag zien wat de ErfgoedApp te bieden heeft.
Op 29 september kwam de collegagroep 'Digitale collectieregistratie' samen om ervaringen te delen en voorstellen uit te wisselen. De presentaties zijn nu beschikbaar.
In Nederland werken meerdere fondsen en organisaties samen rond digitale cultuur. Cultuurloket DigitALL is het nieuwe loket voor culturele instellingen die hun publieksaanbod (of contact met het publiek) willen versterken door inzet van digitale technologie.
De website online-hulpapps.be biedt een (groeiend) overzicht van zinvolle apps en websites voor welzijn en geestelijke gezondheid. Sinds kort is de ErfgoedApp ook vermeld in deze lijst.
Vanaf vandaag kunt u ErfgoedBeacons 4.0 bestellen. Een nieuwe cover, andere batterijen en nieuwe technologie maken deze beacons anders dan de vorige.
Op 31 maart kwam de collegagroep 'Digitale collectieregistratie' samen om ervaringen te delen en voorstellen uit te wisselen. De presentaties zijn nu beschikbaar.
FARO sleutelt voortdurend aan de gebruiksvriendelijkheid van de ErfgoedApp. Opmerkingen, suggesties en verbetervoorstellen van onze community van makers worden waar mogelijk meegenomen in nieuwe updates. Ook nu: gaat u mee op ontdekking?
Verhalen aanbieden bij erfgoed op locatie, dat is al sinds 2015 de missie van de ErfgoedApp. FARO ontwikkelde een splinternieuw product dat het nog makkelijker maakt die verhalen terug te vinden: de 'Erfgoedbordjes'.