De website online-hulpapps.be biedt een (groeiend) overzicht van zinvolle apps en websites voor welzijn en geestelijke gezondheid. De apps worden gescreend op 9 criteria, indien ze voldoen worden ze opgenomen op de website. Sinds kort is de ErfgoedApp ook vermeld ...
Vanaf vandaag kunt u ErfgoedBeacons 4.0 bestellen. Een nieuwe cover, andere batterijen en nieuwe technologie maken deze beacons anders dan de vorige.
Op 31 maart kwam de collegagroep 'Digitale collectieregistratie' samen om ervaringen te delen en voorstellen uit te wisselen. De presentaties zijn nu beschikbaar.
FARO sleutelt voortdurend aan de gebruiksvriendelijkheid van de ErfgoedApp. Opmerkingen, suggesties en verbetervoorstellen van onze community van makers worden waar mogelijk meegenomen in nieuwe updates. Ook nu: gaat u mee op ontdekking?
Verhalen aanbieden bij erfgoed op locatie, dat is al sinds 2015 de missie van de ErfgoedApp. FARO ontwikkelde een splinternieuw product dat het nog makkelijker maakt die verhalen terug te vinden: de 'Erfgoedbordjes'.
FARO lanceert in de Apple App Store en in Google Play een nieuwe update van de ErfgoedApp. Deze update brengt vooral enkele leuke nieuwigheden aan de ingebouwde kaart.
FARO lanceert vandaag maar liefst negen nieuwe filmpjes over het aanmaken van content in de ErfgoedApp.
Op 18 oktober kwam de collegagroep 'Digitale collectieregistratie' na heel wat digitale bijeenkomsten nog eens fysiek samen. De presentaties zijn nu beschikbaar.
Op 30 september kwam de gebruikersgroep CollectiveAccess voor de eerste keer samen bij FARO. Het doel van deze groep is om de huidige en nieuwe gebruikers samen te brengen en ervaringen te delen over het gebruik van CollectiveAccess.
Vanaf vandaag kunt u ErfgoedBeacons 3.0 bestellen. Deze beacons lijken op het eerste gezicht sterk op de ErfgoedBeacons 2.0, maar zijn uitgerust met batterijen die nog langer meegaan.
FARO start samen met enkele sectorpartners een gebruikersgroep op rond dit open source collectiemanagementsysteem voor het beheer en de online publicatie van museum-, archief- of bibliotheekcollecties.
In de nieuwe update van de ErfgoedApp vindt u heel wat verbeteringen, waaronder het gebruik van 3D. Maar dat is lang niet alles: ontdek het in deze blog.