Schrijf nú uw activiteiten in voor Erfgoeddag en Erfgoedweek

Meisje met hond Flokie op bed, 1983 via Huis van Alijn

Zin om deel te nemen aan Erfgoeddag of Erfgoedweek? Fijn! Registreert u dan zo gauw mogelijk uw activiteiten? Dat kan via inschrijven.erfgoeddag.be.

Vanaf vrijdag 13 januari gaan de coördinatoren aan de slag met alle registraties. Weet u nog niet precies wat u wil organiseren of bent u op zoek naar praktische richtlijnen? In deze blog zetten we alles op een rijtje.

Hoe registreer ik mijn activiteit?

  • Inschrijven voor Erfgoeddag en Erfgoedweek verloopt via https://inschrijven.erfgoeddag.be en gebeurt zo gauw mogelijk.
  • Uw activiteit wordt nagekeken door de coördinatoren en verschijnt daarna al op de UiTDatabank. Activiteiten voor Erfgoedweek worden gepubliceerd op cultuurkuur.be/erfgoedweek. Activiteiten voor Erfgoeddag verschijnen vanaf 23 maart ook op Erfgoeddag.be.
  • Tips voor het inschrijven van een activiteit leest u hier. U kunt er ook een offline formulier downloaden.
  • Bestel uw (gepersonaliseerd) promotiemateriaal via de Erfgoeddagwebshop
  • Uw activiteit moet voldoen aan de algemene voorwaarden. Zo is uw initiatief op Erfgoeddag en Erfgoedweek gratis voor het publiek en is voor Erfgoeddag de link met het thema dieren noodzakelijk. Neem de voorwaarden hier door.

Maak gebruik van de beschikbare ondersteuning

Meer inspiratie voor Erfgoeddag op zondag 23 april

Meer inspiratie voor Erfgoedweek tussen 17 en 28 april

Vragen? We zijn er voor u

Weet dat u er niet alleen voor staat: we ondersteunen u, samen met vele enthousiaste lokale coördinatoren en erfgoedcellen. Heeft u vragen, of toetst u uw ideeën graag met ons af? Neem contact op met Eva Begine (Erfgoedweek/ onderwijs) of Michelle Van Meerhaeghe (Erfgoeddag/ communicatie).

Foto cover: Meisje met hond Flokie op bed, 1983 via Huis van Alijn

Michelle Van Meerhaeghe