Staat uw Erfgoedweekaanbod al op Cultuurkuur.be?

Erfgoeddag 2022 in Rijksnormaalschool Brugge © FARO

Registreerde u de afgelopen weken uw activiteit voor de Erfgoedweek 2023? De lokale en regionale coördinatoren kijken het aanbod momenteel na. Eerstdaags kunt u uw activiteit al terugvinden op Cultuurkuur.be/erfgoedweek.

Activiteiten blijven welkom

Heeft u uw activiteit voor Erfgoedweek nog niet aangemeld? Geen zorgen, u kunt doorlopend activiteiten blijven aanmelden via inschrijven.erfgoeddag.be. Weet wel dat leerkrachten momenteel volop werken aan hun plannen voor het voorjaar van 2023. U wacht dus beter niet te lang om uw aanbod de wereld in te sturen.

Maak gebruik van onze ondersteuning

FARO ondersteunt u graag bij de uitwerking van uw aanbod voor scholen tijdens de Erfgoedweek. Op faro.be/erfgoeddag leest u het overzicht, hieronder lichten we een aantal opties uit.

Erfgoedklasbakken

Vipactiviteiten

Uw aanbod digitaal ontsluiten

Vlot een match met een klas vinden?

Uw aanbod voor Erfgoedweek wordt automatisch gepubliceerd op Cultuurkuur.be, hét platform waar leerkrachten op zoek gaan naar activiteiten voor hun klas. Daarnaast blijft het bijzonder belangrijk om ook zelf op zoek te gaan naar klasgroepen. Spreek familie, vrienden en kennissen aan over uw aanbod en communiceer ook via de bestaande kanalen van uw organisatie. Op zoek naar meer tips voor het promoten van uw onderwijsaanbod? Die leest u hier.

Inspiratiebrochure Erfgoeddag 2023

Op zondag 23 april komt u gegarandeerd het hele dierenrijk tegen, voor en achter de schermen. Dan draagt Erfgoeddag als thema 'Beestig!'. Activiteiten tussen 17 en 28 april, tijdens de Erfgoedweek, richten zich op scholen.

Deelnemen als erfgoedwerker
Deelnemen als leerkracht 

Foto: Erfgoeddag 2022 in Rijksnormaalschool Brugge © FARO

Michelle Van Meerhaeghe