Hoe ervaarde u Erfgoeddag als organisator? Of misschien bezocht u een activiteit, bent u leerkracht of trok u naar scholen als Erfgoedklasbak? Ook dan kunt u uw bevindingen delen: neem voor 12 mei deel aan de bevraging.
Werkt u voor een culturele organisatie en bent u geïnteresseerd in het opzetten van een innovatief project met een partner buiten de culturele sector? Dan biedt de subsidiestroom voor innovatieve partnerprojecten wellicht een kans voor u.
Het Vlaams Meldpunt Grensoverschrijdend Gedrag trapt de nieuwe campagne 'Misschien' af over grensoverschrijdend gedrag.
Smeedt u plannen met leerkrachten en leerlingen voor een digitaal, Europees en erfgoedrijk project? Schrijf u dan in voor het webinar dat FARO en eTwinning organiseren op 15 mei.
De Unesco-trefdag is dé jaarlijkse ontmoetingsdag in Vlaanderen voor iedereen met interesse en inzet voor Unesco en alle Unesco-conventies, -programma's en -activiteiten.
Een gloednieuw kader voor cultuur- en kunsteducatie - dat is de uitkomst van de UNESCO wereldconferentie in februari 2024. Maar wat staat er in dat kader? En wat betekent dit voor het beleid en de praktijk hier in België?
OP/TIL nodigt u uit om uit uw bubbel te breken, de blik te openen en mee ophef te veroorzaken tijdens OP/HEF, hét event voor cultuurmakers met lef.
Wil u graag een project realiseren met een partner uit de Duitstalige Gemeenschap waarbij digitalisering, digitale creatie en beleving centraal staan? Dien dan uiterlijk op 3 mei 2024 een projectvoorstel in.
Een laagdrempelige gids boordevol praktische tips voor de particulier / erfgoedliefhebber: dat is de nieuwe FARO-publicatie 'Hebben en houden. Tips om je erfgoed gezond te houden'.
Wie produceert erfgoed in domeinen als architectuur, stedenbouw, bouwbedrijf en vormgeving? Waar vindt u het? Het Vlaams Architectuurinstituut vertelt er u alles over op 19 maart.