FARO mag zich ‘Baanbrekende Werkgever’ noemen

Het vrolijke huisgezin, Jan Havicksz. Steen, 1668. Publiek domein via Rijksstudio

FARO legde succesvol het leertraject ‘Baanbrekende Werkgever’ af en neemt op 7 december het certificaat ’22 in ontvangst. We zetten dus ons engagement voort om onze medewerkers resoluut centraal te plaatsen in ‘het hybride normaal’.

Dit jaar legde FARO met andere werkgevers een doorgedreven leertraject af om te leren en groeien als Baanbrekende Werkgever. We zijn heel blij dat we ons in 2022 (opnieuw) een Baanbrekende Werkgever kunnen noemen. Het onderstreept onze intentie om werk te (blijven) maken van een duurzaam en mensgericht beleid rond mensgericht en hybride werken.

“FARO draagt bewust en trots het label van ‘baanbrekende werkgever’. De organisatie investeert in de omstandigheden waarin elke individuele werknemer het beste uit zichzelf kan halen. Daarbij zijn autonomie én verbondenheid de voornaamste sleutels; grote begrippen die tot in de kleinste actie weerspiegeld worden. Er wordt met groot voluntarisme gewerkt aan het opbouwen van eigen leiderschap, een sfeer van openheid in de manier van werken en aan de interne en externe communicatie. Ons motto is dan ook: samen bereiken we meer”, zegt algemeen directeur Olga Van Oost.

logo Baanbrekende Werkgever

Dat dat geen loze woorden zijn, mag onder meer ook blijken uit het Jaarverslag 2020.

U vindt alle informatie over het certificaat, het Charter Baanbrekende Werkgever en de drie pijlers waarop de Baanbrekende Werkgever inzet op deze website.

Foto: Het vrolijke huisgezin, Jan Havicksz. Steen, 1668. Publiek domein via Rijksstudio

Olga Van Oost