Hebt u uw promotiemateriaal voor Erfgoeddag 2019 al besteld? We zetten de mogelijkheden graag nog even op een rijtje.
Na het grote succes van vorig jaar maakt minister Gatz opnieuw geld vrij voor beurzen in de ‘meester-leerlingtrajecten’. Uw aanvraag indienen kan tot 15 maart.
Onder het motto 'Hoe maakt u het?' richt Erfgoeddag in 2019 volop de schijnwerpers op vakmanschap. U heeft nog tot vrijdag 11 januari de tijd om uw activiteit in te dienen.
Met een kersvers beurzensysteem rond meesterschap speelt de minister in op de vernieuwde belangstelling voor vakmanschap in ons immaterieel cultureel erfgoed en maakt hij traditionele stielen opnieuw hip. De eerste 27 beurzen werden vorige week toegekend.
Zondag 18 november stellen honderden ambachtslieden opnieuw hun deuren voor u open op de jaarlijkse Dag van de Ambachten. Een unieke kans om van dichtbij hun vak te ontdekken.
De Brits-Amerikaanse socialemedia-experte Mar Dixon toont de weg met digitale projecten met en in musea. Ze kwam haar creatieve en innovatieve digitale projecten toelichten tijdens het Groot Onderhoud.
Pieter Bruegel de Oude beter leren kennen? Dan mag u deze drie initiatieven alvast niet missen.
Droom je van een job in de cultureel-erfgoedsector en lijkt het je wel wat om video te leren maken? Dan zijn we op zoek naar jou.
Ga aan de slag met Google voor Non-Profitorganisaties door een Adwords-campagne voor u opgezet door studenten en een workshop Google Analytics en Google Adwords.
Afgelopen weekend opende in MOU (Oudenaarde) een tentoonstelling over het leven en werk van Adriaen Brouwer. Voor de eerste keer zijn de werken van de meester te zien in diens geboortestad Oudenaarde.
Woensdag 12 september 2018 vindt er een nieuwe editie van de #AskACurator-dag plaats. Erfgoedliefhebbers kunnen de hele dag vragen stellen aan experten en krijgen gauw antwoord. Neemt uw organisatie deel?
Terwijl Erfgoeddag de jaarlijkse feestdag is voor het materieel en immaterieel cultureel erfgoed, is Open Monumentendag dat voor het onroerend erfgoed. Zondag is het opnieuw zover. We stellen u graag enkele activiteiten voor waarin vakmanschap een centrale plaats inneemt.