Wat vond u van Erfgoeddag en Erfgoedweek 2023?

Bezoekersbevraging bij Het Predikheren in Mechelen © FARO

'Beestig', het thema van de voorbije Erfgoeddag, stond dit jaar garant voor een bijzonder gevarieerd en actief programma dat alle leeftijden aansprak. U en uw organisatie speelden hierbij een hoofdrol: bijzonder veel dank voor uw creatieve, innovatieve en vaak kritische activiteitenaanbod! 

Na het succes van de eerste editie in 2022 is er bovendien ook dit jaar weer een ‘Erfgoedweek’. Nog tot 28 april kunnen leerlingen en leerkrachten uit het lager en middelbaar onderwijs kennismaken met cultureel erfgoed. 

De samenwerking met het onderwijs blijft nieuw. Het vormingsaanbod werd in 2022 bijgestuurd en ook de algemene aanpak van Erfgoeddag willen we verder blijven afstemmen op uw vragen en noden. FARO is dan ook heel benieuwd naar hoe u en uw bezoekers deze editie beleefden. Vult u daarom onze enquête in? Deelnemen duurt slechts vijf minuten (echt!) maar uw antwoord is van onschatbare waarde. Zo bepaalt u mee de toekomst van Erfgoeddag.

Hoe ervaarde u zelf de Erfgoeddag of Erfgoedweek?

Evaluatie is belangrijk. Laat u ons weten wat u vond van deze editie van Erfgoeddag of Erfgoedweek? Zo kunnen we het evenement grondig evalueren. Invullen kan tot 10 mei.

Hoe ervaarden leerkrachten of uw bezoekers het initiatief?

De samenwerking met het onderwijs blijft nog nieuw. En ook bezoekers veranderen. Daarom willen we u graag vragen om onderstaande enquêtes mee te verspreiden. Invullen kan tot 10 mei.

Doe mee en win en boekenbon t.w.v. 75 euro bij boekhandel Pardoes

Boekhandel Pardoes in Mechelen

Bezorgde u ons uw feedback? Hartelijk dank daarvoor! Laat uw e-mailadres achter op het eind van de enquête en maak kans op een boekenbon t.w.v. 75 euro bij boekhandel Pardoes in Mechelen.

We delen ook elf exemplaren uit van Piet Praat door Bambi Ceuppens en drie exemplaren van Vuil vel door Marita de Sterck.

De winnaars worden in de week van 10 mei via e-mail gecontacteerd.

Foto's: bezoekersbevraging bij Het Predikheren in Mechelen © FARO en boekhandel Pardoes in Mechelen

Michelle Van Meerhaeghe