Dit najaar kunt u naar maar liefst achttien inspiratiesessies, verspreid over het hele land. Deze informele momenten vertellen u alles over het thema 'De Nacht' en zetten u op het juiste spoor bij het bedenken van uw Erfgoeddagactiviteiten.
Stuur vóór 27 september 2019 om 15 uur een uitgebreid curriculum vitae met de vermelding ‘coördinator’ naar info@vlaamse-erfgoedbibliotheken.be . Beschrijf in jouw mail wat jou aantrekt in de functie en wat je ons te bieden hebt. Op basis van de motivatie en het curriculum vitae maken we een eerste...
Spreekt deze functie je aan? Bezorg uiterlijk 25/09/2019 je cv, motivatiebrief en hoogst behaalde diploma (niet van toepassing voor VUB-alumni) via de online sollicitatietoepassing . Ons sollicitatieproces voor deze vacature ziet er als volgt uit: Stap 1: CV-screening door een van onze recruiters....
De kandidaturen (motivatiebrief en cv) moeten ten laatste op 20/09/2019 via e-mail worden verstuurd naar het adres: hr@kbr.be met vermelding van de referte (KBR-2019-13). Indien we meer dan 6 kandidaturen ontvangen die voldoen aan de deelnemingsvoorwaarden, dan wordt een eerste selectie van de cv’s...
Wilt u aan de slag met waarderen? Dan biedt deze basiscursus u de ideale start. In drie sessies leren we u de kneepjes van het vak. De cursus start in oktober en reikt u tal van praktische methodieken aan.
De gegevens in Abraham, de catalogus van Belgische kranten, mag u vanaf nu vrij gebruiken. U kunt daarvoor de databank downloaden in een viertal formaten.
Op 4 oktober zijn Agnes Brokerhof en Anna E. Bülow te gast bij FARO voor een boeiende masterclass waarin zowat alle aspecten van cultureel-erfgoedwerking samenkomen. Mis het niet en schrijf u vandaag nog in!
In 2025 viert de KU Leuven haar zesde eeuwfeest. Ter voorbereiding van die bijzondere verjaardag wordt er momenteel al volop ingezet op de digitalisering van de academische collecties.
De Leuvense Maurits Sabbebibliotheek haalt deze zomer een aantal van haar geconserveerde manuscripten voor het voetlicht, samen met gedetailleerde beschrijvingen en foto's van de conserveringsbehandelingen.
Gebruik de nieuwe beroepskwalificaties voor het opstellen van vacatures of een intern vormingsplan