Deadline: 20 oktober 2019 Surf naar de vacatures op www.brugge.be/vacatures en klik op de knop “Solliciteren”. Vul de gevraagde gegevens in. Voeg je CV (met gedetailleerde opsomming van de gevraagde 4 jaar relevante werkervaring binnen de culturele sector), motivatiebrief en kopie van jouw...
Ben je geboeid door deze vacature? Solliciteren kan tot en met 13 oktober 2019. Mail je motivering (*), gedetailleerd cv en een kopie van het gevraagde diploma met vermelding van 'Medewerker Publiekswerking' naar jobs@hasselt.be . We houden je op de hoogte per mail. Hou je mailbox dus in de gaten. *...
Doof Vlaanderen, Erfgoedhuis Zusters van Liefde en FARO lanceren de tentoonstelling 'Over zusters en dove meisjes' in de eerste dovenschool van Vlaanderen. We hopen dat musea en erfgoedorganisaties zelf een tour in Vlaamse Gebarentaal gaan aanbieden.
Voel je je aangesproken door het verhaal van het nieuwe wetenschapsmuseum en de Plantentuin? Heb je zin om er mee je schouders onder te zetten en een grote diversiteit aan scholen en groepen rond te leiden? Herken je jezelf in deze vacature? Aarzel dan niet en stel je kandidaat. Stuur jouw motivatie...
Sinds april loopt in Red Star Line Museum de expo Rootszoekers. Die presenteert het verhaal van mensen die op zoek gingen naar hun eigen – voordien ongekende – geschiedenis.
In het najaar organiseert M - Museum Leuven samen met de KU Leuven / HIVA de jaarlijkse IVLA-conferentie (International Visual Literacy Association).
FARO en het Musée des Plantes Médicinales et de la Pharmacie van de ULB laten tijdens deze studiedag enkele experts aan het woord over hoe cultureel erfgoed een asset kan zijn voor een gezonde en groene stedelijke omgeving.
Na een uiterst succesvolle samenwerking vorig jaar bundelt Pukkelpop opnieuw de krachten met musea: ART United op de festivalweide.
De museumgidsenopleiding bestaat tien jaar; een mooie aanleiding om iedereen die een rol speelt in deze opleiding bijeen te brengen. Samen blikken we achteruit én ook vooruit.
Het BELvue museum, Arts & Publics en Cera zijn voor het participatief traject Publiek aan zet op zoek naar burgers vanaf 14 jaar om samen een tentoonstelling over België op te zetten.