Boost uw communicatie met AI | Voormiddagsessie

AI – de afkorting voor artifical intelligence – is niet meer weg te denken: dagelijks leest en hoort u erover in de media. ChatGPT kreeg als eerste AI-toepassing voor het brede publiek heel wat aandacht. Maar deze tool is slechts het topje van de ijsberg. Er is een golf van nieuwe toepassingen met artificiële intelligentie op komst. Wat kunnen zulke online tools betekenen voor uw communicatiewerk? Spoiler alert: énorm veel.

In deze praktische workshop ontdekt u alle mogelijkheden van artificiële intelligentie. Wat is er zoal op de markt? Wanneer, waarom en hoe zet u AI in? Wat zijn de pro’s en contra’s? En wat nog te verwachten als we een blik op de toekomst werpen?

U krijgt een omvattend overzicht én we gaan samen experimenteren. Uiteraard kunt u naar hartenlust vragen afvuren en uw inzichten (en noden) delen.

Een gouden tip: schrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

Over de docent

Brecht Vanderstraeten is een ervaren docent en een van de sterkhouders bij I Like Media. Hij studeerde Journalistiek en Digtale Media, werkte achtereenvolgens in de reclamewereld en werd in 2018 fulltime freelancer. Zijn specialiteiten zijn onder meer socialemediabeleid bedenken en uitvoeren, redactioneel of ander creatief (schrijf)werk voor ’t internet, enz.

Praktische informatie

  • 15 mei 2024, 9.30 - 12.30 uur
  • Deze vorming vindt twee keer plaats op 15 mei: een keer in de voor- en een keer in de namiddag. Het gaat telkens om dezelfde sessie. Inschrijven voor de voormiddagsessie kan via onderstaand formulier. Neemt u liever in de namiddag deel? Schrijf u dan hier in. 
  • Voor wie? Communicatieverantwoordelijken en -werkers, en bij uitbreiding iedereen die interesse heeft in het communicatieve potentieel van AI.

Type

Workshop: u gaat actief aan de slag, de theorie wordt beperkt tot het hoogst noodzakelijke.

Tarieven

  • Het standaardtarief voor deze vorming is 48 euro.
  • Het kortingstarief voor deze vorming is 35 euro en geldt voor organisaties en verenigingen in de erfgoedsector en voltijdse studenten.
  • Werkzoekenden en personen in een kwetsbare sociaaleconomische positie kunnen via de organisator van de vorming een sociaal tarief aanvragen.
  • Meer info over onze tarieven vindt u in onze algemene voorwaarden.
Inschrijven
Facturatiegegevens
Wie de basis onder de knie heeft en graag wil verder groeien kan bij dit aanbod terecht.  Inspelend op de actualiteit biedt FARO steeds weer nieuwe gelegenheden om te leren van collega’s uit binnen- en buitenland.  De concrete praktijk van het werken in de erfgoedsector staat hier centraal. 

Praktische info

Begindatum
Locatie
FARO, vergaderzaal Eldorado, Grasmarkt 105 bus 44, 1000 Brussel
Lesgevers
Brecht Vanderstraeten
Prijs
50 euro (standaard)
38 euro (sector en studenten)
Deelnemers
Max. 20 deelnemers
Meer info

Inschrijven voor de voormiddagsessie kan via onderstaand formulier.

Uiterste inschrijvingsdatum
Contactpersoon

Elders op FARO

In 2024 gaat FARO dienstbaar en trefzeker verder op de weg die we vorig jaar zijn ingeslagen met het beleidsplan ...
Ben jij tussen 12 en 26 jaar? En geïnteresseerd in wat musea en andere erfgoedorganisaties doen en tonen? Of weet ...
Wat is er nieuw in de FARO-bibliotheek? Dankzij ons handige en dynamische collectie-overzicht blijft u op de hoogte van de ...