Schrijf nu uw activiteit voor Erfgoeddag 2019 in

Schrijf je activiteit in

Zondag 28 april 2019 staat Erfgoeddag in het teken van ‘Hoe maakt u het?’. Wilt u het publiek laten proeven van het thema ambachten en vakmanschap? Dien uw activiteit dan uiterlijk vrijdag 11 januari 2019 in.

Drie logische stappen:

  • Surf naar https://inschrijven.erfgoeddag.be/ en log in. Neemt u voor de eerste keer deel? Vraag dan een (nieuw)  wachtwoord aan. 
  • Gelukt? Vervolgens ziet u het scherm om uw activiteiten in te voeren. Belangrijk! Druk onderaan de pagina steeds op ‘Opslaan’ zodat er geen informatie verloren gaat. Bent u klaar? Wijzig dan de status van ‘Klad’ naar ‘Klaar voor nazicht’.
  • Vervolgens ontvangt uw lokale coördinator de activiteit en kan hij of zij nakijken/wijzigen en de status updaten naar ‘Klaar voor nazicht FARO’. Na deze controle krijgen zowel u als de lokale coördinator feedback.  

Belangrijk!

  • Promotiemateriaal bestellen kan vanaf januari. Hierover wordt nog gecommuniceerd. Spreek goed af met uw lokale coördinator wie het materiaal bestelt. Het promotiemateriaal wordt begin maart opgestuurd.
  • De collega’s bij FARO en de stuurgroep kennen de speciale vermeldingen toe. Deze activiteiten krijgen extra aandacht op de website en in het persdossier.​​​

Handleidingen

Opdat u zeker uw weg zou vinden in het systeem staan er enkele handleidingen voor u klaar:

Hoe sneller u inschrijft, hoe sneller u weet of uw activiteit in orde is. 

Schrijf uw activiteit dus zo snel mogelijk in! Wist u trouwens dat u als deelnemer ‘eigenaar’ blijft van uw activiteit? Tot uiterlijk 11 januari kan u details wijzigen.

Vragen?

Neem contact op met de coördinatie Erfgoeddag. Wij helpen u graag verder.

Hoe schrijft u het?

Hebt u een idee maar bent u niet zeker over uw activiteit of wilt u graag feedback? Schrijf u in voor een van de inschrijfsessie op een van onderstaande locaties van 14 tot 17 uur:

tine vandezande
erfgoeddag
Evenement