De Vlaamse Scriptieprijs: springplank naar een succesvolle carrièrestart

Vlaamse Scriptieprijs

(Bijna) afgestudeerd en uw bachelor- of masterproef afgewerkt? Laat dan het resultaat van uw inspanningen niet onbenut liggen. Doe mee aan de Vlaamse Scriptieprijs. Meedoen is kinderspel: stuur uw scriptie, samen met een vlot leesbaar artikel, in voor de Vlaamse Scriptieprijs en maak kans op geldprijzen van 250 tot 2.500 euro. Bovendien komt er, als het meezit, ook heel wat persaandacht voor al dat noeste onderzoeks- en schrijfwerk bij kijken.

Ga voor een meervoudige lauwerkrans:

Naast de Vlaamse Scriptieprijs (de hoofdprijs dus) maakt u, door deel te nemen, ook kans op volgende deelprijzen:

  • Deelnemende professionele bachelors strijden onderling voor de Bachelorprijs t.w.v. 1.500 euro.
  • Met een eindwerk over onderwijs dingt u mee naar de Klasseprijs, goed voor een reischeque van 500 euro en aandacht voor uw werk in de kanalen van Klasse.
  • Staan technologie en innovatie centraal in uw scriptie? Dan maakt u ook kans op de Agoriaprijs, goed voor een opleiding aan de prestigieuze Vlerick Business School, bovenop een geldprijs van 500 euro.
  • Heeft uw bachelorproef een exact-wetenschappelijk onderwerp? Dan doet u ook mee aan de EOS-prijs, die u een iPhone 6 en een publicatie in het populairwetenschappelijke maandblad eos kan opleveren.   


Publicatie in de Scriptiebank en misschien ook in de pers

Uw ingestuurde scriptie komt in de online Scriptiebank terecht, een visitekaartje voor uw beginnende carrière. Dankzij een schare van mediapartners zorgt de Scriptieprijs ervoor dat uw werk - met een beetje geluk - ook de pers haalt.

Inschrijven kan t.e.m. 2 oktober - Meer info op de website. Helemaal bijblijven? Lees dan de Vlaamse ScriptieKrant.

Bent u nog op zoek bent naar een fijn thesisonderwerp? Dan vindt u flink wat inspiratie elders op de FARO-website.

Roel Daenen