De Communicatiekliniek ’22: boost uw communicatiecompetenties

Detail uit het paleis van Lodewijk XIV, de Zonnekoning, in Versailles. bigup21 via Wikimedia Commons, CC BY 3.0

Klinkt alles niet veel chiquer in het Frans? Welaan dan, wat denkt u hiervan? “Du choc des idées jaillit la lumière”, een bekend zinnetje van de 17e-eeuwse Franse dichter Nicolas Boileau. Perfect van toepassing op de Communicatiekliniek. 

Vrij vertaald betekent dat zoveel als ‘uit de confrontatie van ideeën ontstaat het licht’. Het licht, als in: inzicht, kennen en kunnen. Met deze editie van de Communicatiekliniek willen we u een boost geven voor uw communicatiepraktijk. ‘We’, dat zijn de vereende krachten van Socius, de Ambrassade en FARO. 

Hoe dan? Door u de allerbeste experts voor te stellen. Acht gedreven en goed van de tongriem gesneden vaklui delen met u hun ervaringen, inzichten en tips. Of het nu gaat over digitale marketing, perswerking, heerlijk heldere teksten, de productie van podcasts of lezersonderzoek: u vindt vast wel iets naar uw gading.

En neen, de Communicatiekliniek is geen voorstander van eenrichtingsverkeer. U kunt deze experts ook uw specifieke vragen, wensen en noden voorleggen. Zo krijgt u meteen, hic et nunc, communicatie-advies.

Verken het programma en verzeker u van een plaatsje.

God scheidt het licht van de duisternis, Sisto Badalocchio, naar Rafaël, 1607. Publiek domein via Rijksstudio

Nog niet overtuigd?

Dan stellen we u nog deze troeven aan u voor:

  • U kunt de Communicatiekliniek volgen vanop kantoor, in een rustige coffeeshop of aan de keukentafel. Alle sessies zijn digitaal, en worden – om de kwaliteit van het beeld en geluid te verzekeren – live gestreamd uit een professionele studio.
  • Elke sessie is hands on. Geen theoretische blabla, maar meteen de actie induiken.
  • Kunt u een van de sessies niet volgen? Dan kunt u naderhand de opname bekijken. Die blijft beschikbaar tot eind september.
  • De superlatieven waarmee de deelnemers van de vorige edities van de Communicatiekliniek het gebeuren hebben overladen. Met de hand op het hart: hier leert u echt iets, en op een aangename manier.
  • De vriendelijke prijszetting: u neemt deel voor een schijntje.

Praktisch

De Communicatiekliniek 2022, van 7 t.e.m. 10 juni 2022, digitaal
Alle info en inschrijven via https://communicatiekliniek.be/


Foto's: detail uit het paleis van Lodewijk XIV, de Zonnekoning, in Versailles. bigup21 via Wikimedia Commons, CC BY 3.0 / God scheidt het licht van de duisternis, Sisto Badalocchio, naar Rafaël, 1607. Publiek domein via Rijksstudio

Roel Daenen