Bedrijven welkom op het Groot Onderhoud

Boerenvrouw op weg naar de markt (c) Rijksstudio

Wie ‘Groot Onderhoud’ zegt, zegt niet alleen een inhoudelijk goedgevuld programma, maar ook heel veel deelnemers. Interessant voor bedrijven, die op 16 mei hun aanbod onder de aandacht kunnen brengen.

Op dinsdag 16 mei kunnen vertegenwoordigers van allerlei toeleveranciers van de erfgoedsector hun (potentiële) klanten diep in de ogen kijken, letterlijk. Want die dag is er – voor het eerst sinds 2019 – terug een fysieke editie van het Groot Onderhoud. Dat is, zoals u allicht weet, het belangrijkste en grootste jaarlijkse netwerkmoment voor erfgoedwerkers in Vlaanderen en Brussel. Het event heeft een goedgevuld programma, met presentaties, workshops en ook heel wat netwerkmomenten. En ook Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon is present.

Groot Onderhoud 2019 (c) FARO

De locatie is niet min: dit jaar strijkt het Groot Onderhoud neer in het sfeervolle Erfgoed- en Congrescentrum Lamot, in hartje Mechelen. U vindt het volledige programma elders op deze website. U kunt ook alle voorbije edities ‘herbeleven’, dankzij de film-, foto- en tekstverslagen op www.hetgrootonderhoud.be.

Kortom, een uitgelezen kans waarop bedrijven hun aanbod en de diensten uitgebreid in de etalage kunnen zetten (om nog maar te zwijgen over hun inspanningen op het vlak van duurzaamheid).

 

Return on investment

En waarom u als sales- of marketingmedewerker of -verantwoordelijke zou deelnemen? Omdat ook in uw bedrijf de ROI van elke commerciële actie ongetwijfeld met stip bovenaan het lijstje met beslissingscriteria staat. Als u op zoek bent naar nieuwe prospects, of als u uw huidige klanten wenst te ontmoeten in een informele setting, dan is het Groot Onderhoud daarvoor een prima moment.

Meer weten over de gunstige deelnamevoorwaarden? Mail of bel naar Roel Daenen voor meer informatie. U vindt zijn gegevens hiernaast.

Tot ziens op het Groot Onderhoud?

 

Afbeelding boven: Sebald Beham, Boerenvrouw op weg naar de markt (1520), gravure (c) Rijksstudio
Foto midden: sfeerbeeld van het Groot Onderhoud in 2019, in het Paleis, Antwerpen

Roel Daenen