Denk mee na over het programma van het Groot Onderhoud 2018

participatiecafé kessel-Lo

Wat betekent participatie voor u en uw organisatie? Met welke ideeën en inzichten wil u na het Groot Onderhoud naar huis? Grijp nu uw kans en denk mee na over het programma voor het Groot Onderhoud!

Schrijf u in voor het Participatiecafé van 5 juni in Kessel-Lo

Via ‘Expeditie Participatie’ kan u ons op verschillende manieren feedback bezorgen over het thema. Er zijn de participatiecafés in Antwerpen (17 mei), Kessel-Lo (5 juni) en Genk (11 september), telkens in de namiddag. Op het eerstvolgende café in Kessel-Lo gaan we na hoe het thema participatie ingevuld wordt bij het Dienstencentrum Ten Vlierbeke en bij OpgewekTienen. Daarna gaan we aan de slag met een discussie over het Groot Onderhoud. Wil u meer inzicht en inhoud in het thema verwerven én vanuit uw ervaring en bezorgdheden een bijdrage leveren? Schrijf u dan nu nog in voor het participatiecafé in Kessel-Lo.

Denk mee na over het programma van het Groot Onderhoud

Kan u er toch niet bij zijn, maar wil u graag mee discussiëren over de invulling van het Groot Onderhoud? Ook dat kan! Graag willen we het plenaire voormiddaggedeelte van deze dag samen met de sector invullen. Daarom leggen we zes vragen aan u voor. 

Geef ons uw feedback via dit formulier. Antwoorden kan tot en met 5 juni.

Katrijn Dhamers