Leg uw bedrijfskundig vraagstuk voor aan studenten handelswetenschappen

Twee mensen analyseren cijfers en grafieken. Foto: UX Indonesia via Unsplash

De afgelopen maanden werkten enkele studenten handelswetenschappen aan een businesscase van FARO. Ze gaven ons heel relevante input. Omdat een positieve ervaring zeker gedeeld mag worden, verspreiden we graag de nieuwe oproep naar bedrijfsprojecten. Ook erfgoedorganisaties komen in aanmerking!

De oproep

Speelt u met een onderzoeksidee, maar ontbreekt het u aan tijd of expertise? Wordt u geconfronteerd met uitdagingen of knelpunten in uw bedrijf? Zoekt u academische ondersteuning omtrent een aspect van uw bedrijfsvoering? Hiervoor kunt u een beroep doen op de studenten van de faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven campus Brussel en campus Antwerpen.

Al jarenlang werkt deze faculteit samen met organisaties in het kader van een bedrijfsproject. Momenteel wordt er gezocht naar projecten in het kader van de bachelorproef voor studenten uit de Nederlandstalige en Engelstalige opleiding Handelswetenschappen / Business Administration.

  • Studenten gaan voor u op zoek naar een bruikbare oplossing voor uw bedrijfsgerichte vraagstukken.
  • Onder begeleiding van een docent leveren de studenten u een wetenschappelijk onderbouwde analyse in een resultaatgericht eindrapport.
  • Teams van 2 tot 3 studenten werken een bedrijfsproject uit in het domein van export, strategie, marketing, maatschappelijk verantwoord ondernemen, bedrijfsfinanciering, HRM, entrepreneurship, logistiek en operationeel management, international business of accountancy en fiscaliteit.

​Op de infofiche vindt u extra informatie en een overzicht van het projectverloop. U kunt deze fiche vrij verspreiden binnen of buiten uw organisatie.

Heeft u interesse om zich als opdrachtgever kandidaat te stellen? Dan ontvangt de opleiding uw projectvoorstel graag voor 15 juni 2024 via het online aanvraagformulier.

Heeft u toch wat meer tijd nodig, dan kan dat ook. Neem voor bijkomende vragen contact op met Margot Vanden Eynden: margot.vandeneynden@kuleuven.be of 02 308 27 86.

Foto: UX Indonesia via Unsplash

Jacqueline van Leeuwen