Hoe zorgt u ervoor dat een intervisie geen oeverloze praatbarak wordt? Deze blog bevat drie werkvormen van minder dan een uur.
Kies niet zomaar voor een cursus. Neem leervragen in uw organisatie onder de loep aan de hand van vijf stappen.
Help de erfgoedwerkers van de toekomst door hen ervaring te laten opdoen in uw organisatie. Stuur voor 25 maart een stageplek of thesisonderwerp in.
Als Vlaanderen wil bijblijven, zal het nog sterker in leren moeten investeren. Dat is alvast de conclusie van de ‘Skills Strategy Flanders'. Heel wat aanbevelingen zijn ook voor onze sector interessant.
Voor de zesde keer analyseerde FARO de vacatures die verschenen op de FARO-website.
Van 1 tot 10 februari leert u op EPALE hoe u Twitter, LinkedIn en blogs inzet om uw vakkennis op peil te houden.
Maakt uw organisatie deel uit van een netwerk en wilt u nadenken over wat er beter kan? Of bent u van plan een nieuwe samenwerking op te zetten? In beide gevallen komt deze toolbox goed van pas.
Geef een startende werknemer meer kansen om het tekort aan competenties bij te spijkeren.
Erfgoed zuidwest organiseert op vrijdag 23 en zaterdag 24 november een tweedaagse registratiemarathon in de Groeningeabdij (museum Kortrijk 1302) in Kortrijk.
BIO-banen zijn een interessante formule om competenties te verwerven tijdens een zes maanden durende stage. Ze veranderen van naam en licht van inhoud.
Dien voor 18 oktober een stageplaats in voor een project over bijvoorbeeld migratie, interculturaliteit, stad en technologie, onderwijs, democratie en participatie.
Als we anderen inspraak willen geven, is écht luisteren een absolute voorwaarde. Het socratisch gesprek is een methode die ruimte maakt om zonder vooroordelen elkaars mening te onderzoeken. Ontdek het zelf tijdens het Groot Onderhoud.