Erfgoed zuidwest organiseert voor de derde keer het project 'Bandwerk', een tweedaagse registratiemarathon voor studenten in Kortrijk.
Wie mag er in uw organisatie meedoen? Wie mag er meepraten? En wie mag er meebeslissen? Misschien antwoordt u spontaan: “Iedereen!”. Maar is dat wel echt zo?
In een gloednieuw online dossier praten de FARO-medewerkers beginnende erfgoedwerkers bij over recente trends en verschuivingen.
Epos mag twee Vlaamse organisaties afvaardigen die gratis kunnen deelnemen aan een internationaal contactseminarie in Polen. Daarin kunt u kennismaken met mogelijke partners voor projecten over burgerschap en andere sleutelcompetenties. Deadline is 6 september.
Gebruik de nieuwe beroepskwalificaties voor het opstellen van vacatures of een intern vormingsplan
In het laatste nummer van faro tijdschrift vertellen we over leren op de werkvloer. Daarin houden we een pleidooi voor het combineren van werken en leren, en voor het organiseren van meer leermomenten in de dagelijkse werking. Bij FARO hebben ...
Wat als u vernieuwing gewoon meteen uitprobeert?
VIVES Brugge Business School organiseert nu samen met de KU Leuven Faculty of Arts het postgraduaat Cultuurmanagement.
FARO lanceert een handleiding waarmee u een traject van kennisborging kunt opzetten in uw organisatie.
Een gloednieuw Europees rapport en een projectoproep geven heel wat impulsen aan het ontwikkelen van erfgoedberoepen.
Vanaf nu zijn FARO’s vormingen ingedeeld als verkenner, basis, praktijk, labo en plus. In deze blog vertellen we wat deze labels inhouden.
Welke vaardigheden hebben 21e-eeuwse erfgoedwerkers nodig? Lees hier wat onze focusgroep daarover denkt!