Schrijf in voor Schatten van Vlieg

Schatten van Vlieg campagne 2024

Onder de titel Schatten van Vlieg organiseren tal van culturele locaties tijdens de zomer al jaren leuke zoektochten voor families. En dat werkt! Zo ontdekte in de zomer van 2023 meer dan de helft van de deelnemende families op die manier een nieuwe cultuur- of vrijetijdslocatie.

Doet u mee?

Ook u bent weerom van harte uitgenodigd om deze zomer mee een Schatten van Vlieg-zoektocht te organiseren. Families en jonge kinderen kunnen zo op een bijzonder laagdrempelige manier kennismaken met uw huis en werking.

Goed om weten: het thema van dit jaar is 'Proef jij wat ik proef?'. U kunt zich nog tot 31 maart aanmelden via www.publiq.be/schattenvanvlieg.

Nood aan inspiratie?

Wil u eerst meer te weten komen over deze collectieve culturele actie voor families die publiq jaarlijks op het getouw zet? Lees dan op deze verslagpagina van het Startmoment na wat Schatten van Vlieg precies inhoudt, welke zoektochten andere culturele spelers al organiseerden, of welke tips en suggesties er al gebundeld zijn voor het thema 'Proef jij wat ik proef?'. U vindt op deze pagina eveneens een dubbelpresentatie van Bernadette Baele (Toerisme Vlaanderen) en Hildegarde Van Genechten (FARO) over welke aspecten komen kijken bij een ‘gelaagd’ familiebezoek en wat we hieruit kunnen leren van onder meer kindermusea wereldwijd.

Hildegarde Van Genechten
Vlieg
familievriendelijk
families
zoektocht
zintuigen
Evenement