De vroege roep van het Groot Onderhoud

Wasknijper. Foto: Kelly Sikkema via Unsplash

FARO zet de komende tijd sterk in op onderwijs. Dat was u misschien al opgevallen met de Dag van de Cultuureducatie op 11 maart waar FARO als organiserend partner mee de schouders onder zette. Met het thema ‘Erfgoed is’ konden we erfgoed zo sterk op de onderwijsagenda brengen.

Maar er volgt meer. Want ook ons eigen sectorevenement, het komende Groot Onderhoud op 30 november 2021 in Congrescentrum Lamot in Mechelen, zal in het teken staan van onderwijs. Bovendien mag u ook in faro | tijdschrift over cultureel erfgoed een themanummer over onderwijs verwachten, en focust Erfgoeddag 2022 zich helemaal op onderwijs. Daarover hoort u later meer.

Groot Onderhoud: oproep

In aanloop naar het Groot Onderhoud willen we nu al graag van u weten op welke vragen u een antwoord zoekt als het om samenwerking met onderwijs gaat? Zijn er onderwijsontwikkelingen waar u meer over wil weten? Zijn er bepaalde uitdagingen die zich voor uw praktijk stellen? … Laat het ons zeker weten! Op die manier kunnen we ook voor u een zo relevant mogelijk programma samenstellen. 

Reacties en suggesties zijn welkom bij hildegarde.vangenechten@faro.be. Ook goede praktijken mag u vanzelfsprekend signaleren!

Lees ook

Foto: Kelly Sikkema via Unsplash

Hildegarde Van Genechten