Workshop om de eerste stap naar EU-subsidies te verzachten

Laptop en wijzende handen. Foto: John Schnobrich via Unsplash

In de herfst hebben verschillende EU-financieringsprogramma’s traditioneel hun deadline om een projectaanvraag in te dienen of openen ze een nieuwe oproep. Wie ervaring heeft met EU-subsidies, kent intussen het klappen van de zweep. Maar wat als u wel interesse hebt om samen met organisaties uit andere Europese landen aan een gezamenlijk project te werken maar niet weet hoe u eraan begint? 

Om deze eerste stap naar Europese subsidies te verzachten, slaan FARO, Creative Europe Desk Vlaanderen, Cultuurloket, VLEVA en JINT de handen in elkaar. Samen organiseren we op 27 september een workshop waarin u inzicht verwerft in de basisprincipes van Europese subsidies. U leert ook enkele programma’s en dienstverleners grondiger kennen. Door zelf aan de slag te gaan en de theorie toe te passen op uw eigen organisatie hebt u erna meer zelfvertrouwen om met een projectidee van start te gaan.

In de FARO-kalender vindt u het programma en de inschrijvingsmodaliteiten.

Op de webpagina’s van de partners van deze vorming vindt u informatie over EU-subsidies en wordt u via hun nieuwsbrieven geattendeerd op interessante calls, opleidingen en andere relevante informatie:

Enkele andere interessante programma’s en webpagina’s:

Logo's partners

Foto: John Schnobrich via Unsplash

Henrike Radermacher