Schrijf u nu in voor de startdag Erfgoedklasbakken!

Kick-off Erfgoedklasbakken 2023 © FARO

U hoorde het al: op 10 november nodigt FARO u uit om samen met het team van Erfgoedklasbakken te brainstormen over uw klasactiviteit. We gluren ook even bij enkele buren. Ontdek meer over het programma en smijt u (opnieuw) voor deze uitdaging.

Erfgoed op school

Voor de derde keer op rij trekken Erfgoedklasbakken dit jaar naar lagere en middelbare scholen tijdens (en ook buiten) de Erfgoedweken. Want we weten: erfgoedverhalen zijn relevant voor alle schoolvakken en het levert vooral ook fijne gesprekken en ervaringen op. FARO begeleidt u graag om er ook dit jaar een geslaagde editie van te maken. 

Programma startdag

Op 10 november zetten we het team van Erfgoedklasbakken graag in de kijker. We ontmoeten elkaar en wisselen ervaringen uit. Maar we gluren ook bij de buren en leren bij van docente en filosofe Inge Duytschaever, theatermakers van KVS en meer. Meer details over het programma en de inschrijvingslink vindt u via onze kalender.  

Deze startdag is gratis en is bedoeld voor iedereen die als Erfgoedklasbak naar scholen wil trekken, met en zonder ervaring. Wees er snel bij om in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt.  

eva.begine