Na een selectie op CV en motivatiebrief, wordt een aantal kandidaten uitgenodigd voor schriftelijke proef en een gesprek. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 24 juni 2024. Voor inhoudelijke informatie over de functie, neem je contact op met Jan Stuyck via mail: jan.stuyck@muhka.be...
En, goesting? Solliciteren maar! Hoe maak je deze toffe job in het hart van Halle de jouwe? Dat is heel eenvoudig. Stuur je CV en motivatiebrief tot en met 26/05/2024 naar jobs@halle.be Je kan deze documenten ook met de post versturen naar: Stad Halle - T.a.v. Jan De Winne - Algemeen Directeur...
Interesse? Dien je sollicitatie in uiterlijk op 19 mei 2024, samen met het sollicitatieformulier, een motivatiebrief, cv met foto, kopie van je diploma en rijbewijs. Meer informatie: personeelsdienst@stadtongeren.be Eerste proef: schriftelijk op 08 juni 2024 van 12 tot 14 uur in het Gallo-Romeins...
Op dinsdag 11 en woensdag 12 juni organiseert FARO twee workshops over intersectionaliteit in de erfgoedpraktijk. Samen met Setareh Noorani (Nieuwe Instituut, NL) gaan we actief aan de slag. Schrijf u snel in, de plaatsen zijn beperkt!
Het archief kan nu meer en sneller scannen. Bovendien kan het ook oudere, kwetsbare boeken digitaliseren.
Een nieuwe collegagroep brengt collega's samen die ervaringen, verhalen, knelpunten en vragen delen over verschillende aspecten van beladen bibliotheekcollecties. Sluit u graag aan?
De volgende internationale bijeenkomst van de Section for Business Archives (SBA) vindt plaats in Warschau, Polen van 22 tot 24 september.
Dit nieuwe VVBAD-congres gaat over de impact van data, informatie en kennis op een organisatie en richt zich tot de brede waaier van professionals in profit, non-profit en overheid, die hiervoor instaan.
8 maart is Internationale Vrouwendag, al meer dan 100 jaar lang (ja hoor, al sinds 1911!). Ook in de erfgoedsector wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed. Ook FARO nam deel aan enkele initiatieven. We blikken even terug.
Hoe kunnen musea mensen met migratieroots en een vluchtverleden helpen in hun zoektocht naar een thuis? Hoe kunnen ze veilige locaties zijn? En hoe kunnen ze erfgoed gebruiken om belangrijke verhalen over thuis, heimwee en identiteit te delen?