De selectie vindt plaats van 14 oktober tot en met 8 november 2019. Lees de uitgebreide brochure grondig door. We lichten toe welke competenties we meten via welke methodieken . Je kan je sowieso altijd goed voorbereiden met onze tips en tricks voor een vlotte sollicitatie en deelname aan de...
In de nieuwe collegagroep ‘Goed bestuur voor kleinere musea’ kunnen musea ideeën delen, inspiratie vinden, elkaar feedback geven en vooral een critical friend zijn voor elkaar. FARO zorgt voor bijkomende voorbeelden en externe sprekers.
Stuur vóór 27 september 2019 om 15 uur een uitgebreid curriculum vitae met de vermelding ‘coördinator’ naar info@vlaamse-erfgoedbibliotheken.be . Beschrijf in jouw mail wat jou aantrekt in de functie en wat je ons te bieden hebt. Op basis van de motivatie en het curriculum vitae maken we een eerste...
Solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV voor 31 oktober 2019 naar het VlaS-secretariaat: info@vlas.be . Procedure: beoordeling CV en motivatie => gesprek met beperkte proef te Brugge. In dienst: begin 2020.
Voor een kwaliteitsvolle dienstverlening moet u snel en efficiënt omgaan met specifieke vragen, reserveringen, informatie voor de klant, informatie voor de gids … Daarom voorziet Toerisme Vlaanderen een infodag over software ter ondersteuning van uw gidsenwerking.
In het jaar waarin ons land de 75e verjaardag van de Bevrijding herdenkt, bevindt er zich nog steeds een serieuze olifant in de museumkamer. Een olifant die zich slechts sporadisch laat opmerken, maar waarvan de aanwezigheid onmiskenbaar én pijnlijk is.
FARO start een collegagroep ‘Goed bestuur voor kleinere musea’. In deze collegagroep kunnen musea ideeën delen, inspiratie vinden, elkaar feedback geven en vooral een critical friend zijn voor elkaar. FARO zorgt voor bijkomende voorbeelden en waar nodig externe sprekers om op bepaalde thema’s dieper...
In deze opleiding leert u om effectiever te vergaderen, met minder energie. En misschien nog belangrijker: u ontdekt hoe u méér impact kunt hebben in de vergadering zelf.
VIVES Brugge Business School organiseert nu samen met de KU Leuven Faculty of Arts het postgraduaat Cultuurmanagement.