Unieke kans! Workshopreeks over hoe influencers te betrekken bij uw communicatie

Erfgoeddag 2022 bij TSM Mechelen © Hans maakt een foto

Bent u ook op zoek naar manieren om influencers online mee in te zetten in de communicatie over uw (activiteiten)aanbod? Wat als we die zoektocht nu eens samen aanpakken? Eind deze maand gaat een splinternieuwe workshopreeks van start, volledig op uw maat ontwikkeld.

Klaargestoomd in drie begeleidingsmomenten

Een activiteit promoten is altijd mooier en waardevoller als dat ook gebeurt door mensen die enthousiast zijn over uw aanbod, niet? Want communicatie is al lang geen eenrichtingsverkeer meer. Inzetten op communicatie voor uw doelgroep en door uw doelgroep, daar zit nog zoveel groeipotentieel. Heel wat communicatiemedewerkers zijn dan ook op zoek naar manieren om influencers (letterlijk: beïnvloeders) online mee in te zetten in de communicatie over hun aanbod. In maart en april vliegen we er samen in. Richtpunt: uw activiteit op Erfgoeddag in april 2023. 

We komen drie keer samen onder begeleiding van Lobke Gielkens, experte influencersmarketing bij I Like Media en oprichtster van de populaire familieblog inclusief Instagramaccount @mamalobke. Deze training is volledig op uw maat – erfgoedwerker en Erfgoeddagorganisator – ontwikkeld. Samen werken we stap voor stap toe naar uw activiteit. Tijdens deze vorming wordt het duidelijk hoe influencerscampagnes ook voor uw organisatie, groot of klein, haalbaar zijn. We voorzien begeleiding op maat en er is ruimte voor vragen, feedback en uitwisseling. Na elke sessie krijgt u huiswerk mee waarop we de volgende sessie verder bouwen.  

Interesse?

  • Sessie 1 I Introductie in influencersmarketing
    Woensdag 29 maart 2023, 9.30 - 13.30 uur bij FARO, Priemstraat 51, 1000 Brussel 
  • Sessie 2 I Terugkoppelingsmoment eerste contacten
    Donderdag 6 april 2023, 10.00 - 12.00 uur online via MS Teams 
  • Sessie 3 I Laatste tips of vragen en voorbereiding rapportage
    Maandag 17 april 2023, 13.00 - 17.00 uur bij FARO, Priemstraat 51, 1000 Brussel  

Schrijf gauw in via faro.be/kalender

Op zoek naar meer vorming en ondersteuning? Ook dit aanbod is voor u

Als communicatiemedewerker of Erfgoeddagorganisator stuit u geregeld op allerhande vragen. Om hieraan tegemoet te komen, heeft FARO ook de komende maanden heel wat vormingen voor u in petto. 

Foto: Erfgoeddag 2022 bij TSM Mechelen © Hans maakt een foto

Michelle Van Meerhaeghe
erfgoeddag
Evenement
Workshop