Verdiep u in de kunst van het leiderschap

Hoe geeft u leiding aan thuiswerkers? Kan iedereen een leider zijn? En wat doet u in geval van weerstand? Het moge duidelijk zijn: goed leidinggeven is een kunst. Gelukkig is er hulp!

Professoren Jesse Segers en Koen Marichal (Antwerp Management School) ontrafelen al jaren het mysterie van het ware leiderschap. Zij lichten nu een tipje van de sluier op in een reeks van vijf podcasts. Sven Speybroeck, bekend van het radioprogramma Interne keuken, is de nieuwsgierige vragensteller van dienst. Samen bespreken ze wat u kunt leren van de zoo, het voetbalveld, de beenhouwerij, de zorginstelling en het thuiskantoor. Want jawel, dat zijn allemaal plekken waar leiderschap een rol speelt en waar u heel wat van kan opsteken.Gun uzelf een wekelijkse portie leiderschapsfilosofie en boek deze podcastsreeks in uw agenda in. Na een halfuurtje luisterplezier kijkt u met andere ogen naar uw werkplek!

Op zoek naar nog meer inspiratie? Neem dan deel aan het traject Groeien in de rol van teamleider, dat FARO al voor de vierde keer organiseert. Een boeiend parcours van vier bijeenkomsten die u helpen de algemene inzichten toe te passen op uw eigen organisatie. We starten in januari, dus sluit snel nog aan via deze link.

Los van de inhoud is het gebruik van een podcast een mooi voorbeeld van digitaal leren. Zeker iets om verder over na te denken!

Jacqueline van Leeuwen