Oproep: projecten voor de internationale uitwisseling van seniorvrijwilligers in cultureel erfgoed

Werkt uw organisatie graag samen met vrijwilligers van 50-plus? Bent u geïnteresseerd om deze vrijwilligers te laten proeven van een internationale ervaring en zelf buitenlandse vrijwilligers te verwelkomen? Dan is het Grundtvig contactseminarie rond het thema: 'Revitalizing Europe's natural environment, cultural heritage and history' misschien wel iets voor u. Dit seminarie vindt plaats van 29 november tot 3 december 2010 in Lyon en wordt gesubsidieerd door Grundtvig, het programma rond levenslangleren van de Europese Commissie. Het doel van het seminarie is om te verkennen welke interessante uitwisselingsprojecten in de toekomst kunnen worden opgezet.

Enkel door EPOS geselecteerde organisaties kunnen deelnemen. Geïnteresseerde Vlaamse instellingen / organisaties kunnen via vzw EPOS-Grundtvig een beurs aanvragen om aan dit seminarie deel te nemen. Hiervoor moet u uiterlijk 15 oktober een aanvraag indienen. Meer informatie over de aanvraagprocedure leest u in de bijlagen bij dit bericht.

Wie meer wil weten over de andere mogelijkheden van het Grundtvigprogramma, is welkom op de FARO studiedag van 12 oktober.

Jacqueline van Leeuwen
internationaal
vriwilligers
Seminarie