Verlies families niet uit het oog

Soap = hope. United Nations COVID-19 Response via Unsplash.com

Als het op het stimuleren van cultuurparticipatie aankomt, verdienen gezinnen altijd bijzondere aandacht. Maar in tijden van corona misschien nog wel meer dan anders: het zijn immers geen evidente tijden voor ouders met kinderen, van peuters tot quaran'teeners'. Zij smachten alweer naar een leuke en zinvolle uitstap, samen in de vrije tijd. Hopelijk kan en mag dat naar uw museum zijn! Teken daarom als museum in voor de volgende editie van Krokuskriebels, gepland van 13 tot 21 februari 2021.

En klopt, het zijn onzekere tijden. We weten inderdaad niet wanneer musea opnieuw mogen openen. Maar hoopvol zijn we wel, en dat samen met maar liefst 74 musea die zich al hebben aangemeld om activiteiten voor families te organiseren tijdens de krokusvakantie. Twintig daarvan gaan bovendien de uitdaging aan om bijzondere aandacht te besteden aan tieners. Zij verliezen families alvast niet uit het oog.

Inschrijven kan nog tot 15 december 2020 via deze link. Om u gerust te stellen: bij het aanmelden hoeft u nu nog niet exact te weten welke activiteit u precies zal organiseren. Want het is inderdaad koffiedik kijken met welke maatregelen we rekening zullen moeten houden. Tot die tijd houden we voor ogen: soap = hope!

Foto: Soap = hope. United Nations COVID-19 Response via Unsplash.com

Hildegarde Van Genechten