Oproep Krokuskriebels 2020

Oproep Krokuskriebels

Vindt u een evenement als Krokuskriebels ook zo belangrijk voor het bereik van (nieuwe) gezinnen en families bij uw werking? Bent u van plan om als museum deel te nemen aan de volgende editie van Krokuskriebels? Of bent u het initiatief genegen? Klik dan hier en geef uw stem! 

Krokuskriebels stuurde namelijk een oproep uit. Wie ondertekent maakt het draagvlak voor het evenement mee zichtbaar. Op die manier kunnen we de nieuwe minister meteen overtuigen van de draagkracht van Krokuskriebels. Het engagement van de nieuwe minister hebben we nu eenmaal nodig voor de financiële slagkracht van Krokuskriebels.

Tijdens de vorige editie van Krokuskriebels in 2018 zetten 101 musea verspreid over Vlaanderen en Brussel hun deuren open voor families. Meer dan 52.375 bezoekers werden er warm verwelkomd. Het organiserend team – de Gezinsbond, in samenwerking met FARO en de stuurgroep – zet meer dan graag de tanden in de volgende tiende editie van Krokuskriebels, voorzien tijdens de krokusvakantie in 2020. Maar daarvoor hebben we dus eerst uw stem en steun nodig!

Hildegarde Van Genechten