Museums + Heritage in Londen: wie gaat mee?

Tentoonstelling in Tate London. Foto: iSAW Company via Unsplash

Aan innoverende voorbeelden is er in de Britse museumsector geen gebrek. Als het gaat over standaarden of over de omgang met thema’s als diversiteit, inclusie en duurzaamheid kijkt onze sector vaak naar het Verenigd Koninkrijk voor inspiratie, ook na de Brexit.

Op 10 en 11 mei 2023 vindt in Londen de beurs Museums + Heritage plaats: hét grote netwerkmoment voor musea van over het Kanaal. Misschien een idee om de banden met de collega’s daar aan te halen, inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen? 

Meer dan 150 leveranciers en consultants delen er hun expertise en laten u de laatste ontwikkelingen op het gebied van producten, diensten en technologie zien. Een lijst met de exposanten vindt u hier. Daarnaast is er een uitgebreid randprogramma met lezingen en mogelijkheden om te netwerken. Het volledige programma vindt u hier. Mooi meegenomen: de toegang is gratis.

Voor FARO tekent collega Henrike Radermacher present. Als u of iemand van uw organisatie van plan is om deel te nemen, laat het haar dan graag weten: henrike.radermacher@faro.be.

Foto: iSAW Company via Unsplash

Henrike Radermacher