Wat doet FARO tegen de verdere verspreiding van het Covid-19 virus?

Het Coronavirus blijkt een ernstige bedreiging voor de volksgezondheid. De grootste voorzichtigheid is dus geboden. Ook FARO neemt voorzorgen met deze preventieve maatregelen. 

Vormingen, studiedagen en workshops

FARO annuleert alle eigen vormingsactiviteiten tot 31 mei 2020. We zullen als alternatief enkele webinars aanbieden, die we in onze kalender en nieuwsbrief zullen opnemen. Bent u ingeschreven voor een van deze momenten tijdens deze periode? Dan krijgt u hierover nog persoonlijk bericht. 

Heeft u vragen over een vorming waarvoor u zich inschreef? Neem dan contact op met de organisator van uw vorming, of stuur een bericht naar info@faro.be

Voor alle informatie over de mogelijke annulatie van vormingsactiviteiten door derden die in onze kalender staan, verwijzen we naar de informatiekanalen van deze organisaties.

Contactgegevens FARO

Het FARO-team werkt de komende weken gewoon verder, maar zal net iets minder op kantoor te vinden zijn. U kan onze medewerkers steeds bereiken via e-mail, telefoon of Skype. Via onze contactpagina vindt u de contactgegevens.

Andere diensten FARO

Meer informatie over onze andere diensten:

  • De FARO-bibliotheek is gesloten. Hebt u een of meerdere boeken in leen en verloopt de uitleentermijn? Contacteer ons via e-mail op bibliotheek@faro.be, dan verlengen we uw ontlening met een maand.
  • Uitleendienst: wenst u een afspraak voor het afhalen of terugbrengen van uitleenmateriaal in een van de uitleenpunten te verzetten? Of kreeg u bericht dat het uitleenpunt gesloten is? Contacteer ons dan via e-mail op uitleendienst@faro.be en plaats het uitleenpunt in CC. Wij controleren of er overlap is met andere aanvragen. Zo niet, is er geen enkel probleem om uw ontlening een maand te verlengen. Zo ja, dan zoeken we een passende oplossing voor alle betrokkenen. 

Een laatste tip? Hou de FARO-website in de gaten: via dit kanaal delen we alle relevante info. Als u nog vragen heeft kan u eveneens terecht op info@faro.be

Informatie Covid-19

Op de website Informatie Covid-19 bundelt het Departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse overheid alle informatie die voor de sector interessant kan zijn in het kader van het Covid-19 virus. Deze website wordt dagelijks up-to-date gehouden. Samen met Cultuurloket maakte het Departement CJM ook een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden dat regelmatig wordt bijgewerkt. De laatste versie van dit document vindt u eveneens via de website Informatie Covid-19.

Dank voor uw begrip,
Het FARO-team

Faro