FARO als partner voor uw cultureel-erfgoedproject. Wel of niet?

Neonreclame handen schudden. Foto: charlesdeluvio via Unsplash

FARO ontvangt jaarlijks verschillende vragen om partner te worden van een cultureel-erfgoedproject. Zo'n partnerschap kan verschillende vormen aannemen. Soms ontvangen we enkel een vraag om advies, bijvoorbeeld om deel uit te maken van een stuurgroep of denktank. Andere keren wordt FARO gevraagd als communicatiepartner. En soms gaat het om een zwaarder engagement, waarbij we meewerken aan een vorming, een publicatie of een ander product.

Projecten ondersteunen beschouwen we als een belangrijk en evident aspect van onze werking. Toch kunnen we niet op elk voorstel zomaar ‘ja’ zeggen. Als leidraad formuleerden we een aantal vragen die we intern gebruiken om de knoop door te hakken. U vindt ze terug in een handige overzichtsfiche of via deze website (FARO > Onze diensten).

Bekijk de fiche zeker eens vooraleer u naar ons toestapt en probeer er voor uzelf al een antwoord op te formuleren. Dat maakt het voor ons gemakkelijker om de knoop door te hakken.

Twijfelt u of FARO de geschikte partner is voor uw cultureel-erfgoedproject? Neem gerust contact met ons op via alexander.vanderstichele@faro.be.

Foto: charlesdeluvio via Unsplash

faro