Projectoproepen duurzame ontwikkeling

Groene gloeilamp

Zoals u ondertussen wellicht weet, staat het volgende Groot Onderhoud in het teken van ‘erfgoed en duurzame ontwikkeling’. Meer informatie over dit evenement, dat plaatsvindt op 1 december in Leuven, volgt binnenkort.

In aanloop naar het Groot Onderhoud werken we onder meer aan een themanummer van faro | tijdschrift over cultureel erfgoed en aan een toolbox over de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Daarnaast willen we u via de website warm maken voor het thema. Via dit blogbericht attenderen we u alvast op twee projectoproepen.

  • Bij de Nationale Loterij loopt nog tot 3 augustus een projectoproep rond duurzame ontwikkeling. De oproep richt zich op vzw’s, ivzw’s en cvba’s met sociaal oogmerk naar Belgisch recht die projecten voorstellen op het Belgische grondgebied in het kader van duurzame ontwikkeling. Meer informatie vindt u op de website van de Nationale Loterij.
  • Daarnaast is er de projectoproep van The Shift. Zij gaan op zoek naar de meest inspirerende voorbeelden van cocreatie. Wil u kans maken op een Sustainable Partnership Award? Reageer dan voor 31 augustus via de website van The Shift.
Alexander Vander Stichele