Contactpersoon: Anne Brumagne Reageren voor: 15/4/2024 Stuur je cv met motivatiebrief naar anne.brumagne@brukselbinnenstebuiten.be met in het onderwerp de vermelding ‘Vacature junior stafmedewerker’.
In deze basiscursus krijgt u een introductie in het auteursrecht, in het bijzonder de onderdelen ervan die relevant zijn voor erfgoedorganisaties. Er is ruimte voor vragen en discussie.
Solliciteer uiterlijk tot en met 3 maart 2024. Voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden, dan ontvang je thuisopdracht op 8 maart die je uiterlijk op 10 maart 2024 terugstuurt. Ben je hiervoor geslaagd dan word je uitgenodigd voor een interview op 29 maart 2024. Ben je geslaagd maar niet aangeworven...
Hoe gaat u met kinderen en tieners in gesprek over hun leefomgeving? Hoe daagt u hen uit om met hun ideeën en verbeelding mee te bouwen aan de ruimte van hun dromen? Maak kennis met drie inspirerende praktijkverhalen met elk een eigen methodiek.
Wat kunnen online AI-tools betekenen voor uw communicatiewerk? Spoiler alert: énorm veel.
Wat kunnen online AI-tools betekenen voor uw communicatiewerk? Spoiler alert: énorm veel.
Interesse? Reageren kan tot en met 3 maart 2024 via het formulier . Vul de gevraagde gegevens in en laad je motivatiebrief en cv op. De gesprekken en testen zullen doorgaan in de week van 11 maart. Voor meer informatie over meemoo of deze vacature kan je steeds contact opnemen met patricia.roggeman...
Elk jaar organiseert CVO Groeipunt een aantal korte opleidingen in het studiegebied Bibliotheek, Archief en Documentatie. In mei 2024 wordt, wegens blijvende vraag, de bijscholing School & Bib ​​​​​​​hernomen.
Vijfdaagse basisopleiding voor elke startende communicatiemedewerker van een erfgoedorganisatie.
Leer op welke manier u data kunt benutten om weloverwogen strategische keuzes te maken en dagelijkse werkzaamheden te verbeteren.