Verloop van de procedure DEEL 1: Schriftelijk gedeelte (dinsdag 25 juni – 8u30 tot 11u00) Vragen en/of casestudy met het oog op het toetsen van de basisdoelstellingen/vaktechnische competenties opgesomd in de functiebeschrijving. Tot het mondeling gedeelte worden de kandidaten toegelaten die...
Op maandag 29 april bezochten FARO en Pulse samen met een diverse groep erfgoed- en museummedewerkers het BELvue museum in hartje Brussel. We ontdekten er uit eerste hand de milieuverantwoorde visie van het museum.
Voor de ene een bron van inspiratie voor een cultuuruitstap, voor de andere een handige tool om collega-organisaties terug te vinden: de Erfgoedkaart is het allemaal. Lees hier hoe u uw gegevens actueel houdt.
Tijdens deze twee dagen ontdekt u de succesfactoren van toegankelijke erfgoedprojecten door plaatsbezoeken. Vanuit verschillende hoeken kijkt u naar projecten met erfgoedwaarde, gegidst door experts.
Op deze studiedag ontdekt u de succesfactoren die bijdragen aan het succes van toegankelijke erfgoedprojecten. Experts delen hun inzichten en verhelderen ze met boeiende cases.
Op het Groot Onderhoud staan we stil bij het Cultuurpact en de relatie tot andere kaders, zoals de code van Goed Bestuur. Maar waar komt het Cultuurpact vandaan? En waarom ervaren cultuur- en erfgoedwerkers het als een probleem?
Heb je interesse? Bezorg ons je kandidatuur (motivatiebrief en gedetailleerd cv) per e-mail als één PDF-document, ter attentie van Amélie VERMEESCH, HR-verantwoordelijke, via jobs@kanal.brussels , uiterlijk tegen 05/06/24 om middernacht. Gelieve in de onderwerpregel volgende bewoording te gebruiken...
Vanaf oktober kunt u weer deelnemen aan de reeks In Goede Handen, de basisvorming over behoud en beheer, die FARO in samenwerking met verschillende partners en gastinstellingen organiseert.
LinC Lage Landen is een intens en boeiend leertraject voor leiders in de culturele sector, zowel uit Vlaanderen als Nederland. De volgende editie start in oktober 2024.
Gemeenschappen stimuleren om de toekomst meer in handen te nemen, dat is het doel van de nieuwe, door Unesco ontwikkelde tool 'Future Labs'.