Last call voor uw deelname aan lezing Noël Slangen

Giorgio Vasari, Zes Toscaanse dichters, Publiek domein via Wikimedia Commons

U vindt communicatie heel belangrijk, zeker. Maar weet u ook waarom? Wat willen u en uw organisatie met de communicatie precies bereiken? Soms helpt het om even uit te zoomen. Zoals nu, met communicatie-expert Noël Slangen. Grijp uw kans!

Toegegeven, communicatie kan heel veel vormen aannemen en zich manifesteren op diverse terreinen. We ijveren al langer – in de slipstream van de ‘Heerlijk Helder’-campagne van het Radio 1-programma Hautekiet voor helder(der) taalgebruik – voor een overdacht en zorgvuldig taalgebruik. Lees er onze blogs maar eens op na. Ook de Vlaamse overheid vindt heldere taal erg belangrijk, getuige de initiatieven die ontwikkeld worden op de Heerlijk Helder-pagina’s op Vlaanderen.be.

In essentie gaat communicatie ook heel vaak over het bewust – met kennis van zaken dus – inspelen op drempels om te kunnen participeren. Begrijpt uw doelgroep wat u bedoelt? Heeft uw organisatie een laagdrempelig imago? En hoe uit zich dat dan? In begrijpelijke taal, in de inspanningen die u doet om verschillende, minder ‘evidente’ doelgroepen aan te spreken.

Om u te helpen, te inspireren en aan te zetten tot actie hebben we Noël Slangen uitgenodigd. Op woensdag 10 oktober zal hij het vuur aan de lont steken van de Collegagroep Communicatie, met een scherpe lezing over drempels en participatie in de communicatie.

De bedoeling van zo’n Collegagroep? Proberen om echt vraaggestuurd te werken. Met andere woorden: inspelen op uw noden, vragen en behoeften. Kom en breng uw concrete vragen mee naar deze lezing. We kijken samen naar inhoud en vorm.

Getriggerd? Schrijf snel in.

Foto: Giorgio Vasari, Zes Toscaanse dichters, Publiek domein via Wikimedia Commons

Roel Daenen