Registreer uw activiteit voor Erfgoeddag 2021

Campagnebeeld Erfgoeddag 2021

In 2021 staat Erfgoeddag op zaterdag 24 en zondag 25 april in het teken van 'De Nacht'. Wilt u uw bezoekers laten proeven van dit boeiende thema? Dien uw activiteit dan uiterlijk maandag 18 januari 2021 in.

Inschrijven in drie stappen 

  • Log in via https://inschrijven.erfgoeddag.be. Neemt u voor de eerste keer deel? Vraag dan een (nieuw) wachtwoord aan. 
  • U kunt nu starten met het indienen van uw activiteit(en). Druk steeds op ‘Opslaan’ zodat er geen informatie verloren gaat. Bent u klaar? Wijzig dan de status van ‘Klad’ naar ‘Klaar voor nazicht’.
  • Wanneer u de status wijzigt, ontvangt uw lokale coördinator een bericht en kan hij of zij de activiteit wijzigen en de status updaten naar ‘Klaar voor nazicht FARO’. Na deze controle krijgen zowel u als de lokale coördinator feedback.  

Belangrijk om te weten

  • Nieuwe activiteiten zijn welkom. Dit betekent meteen ook dat u nieuwe samenwerkingen kunt opzetten.
  • De activiteiten die reeds werden geregistreerd voor de geannuleerde editie 2020 moet u eerst controleren en daarna indienen. Pas dan is die activiteit opnieuw opgenomen. 
  • De collega’s bij FARO en de stuurgroep kennen de speciale vermeldingen toe. Deze activiteiten krijgen extra aandacht op de website en in het persdossier.

Van harte welkom op de digitale inspiratiesessies

Hongerig naar tips en inspiratie? Maak dan uw keuze uit een van de komende digitale inspiratiesessies. Schrijf u vandaag nog in, zo bent u verzekerd van deelname.

Ontving u de handige flyer al?

Wist u trouwens dat u de belangrijkste data omtrent Erfgoeddag terugvindt in een handige flyer? Ontvangt u graag een papieren exemplaar? Geef ons dan een seintje. Opgelet! In de flyer wordt nog de oude datum, 8 januari, gecommuniceerd. De deadline is intussen verlengd tot maandag 18 januari 2021.

Vragen?

Neem contact op met de coördinatie Erfgoeddag. Wij helpen u graag verder.

tine vandezande