Deelnemen aan Erfgoeddag? Meld uw activiteit aan voor 1 december!

Schrijf nu uw activiteit in voor Erfgoeddag 2015

Op zondag 26 april 2015 vindt de vijftiende editie van Erfgoeddag plaats met als thema ERF! Zin om aan Erfgoeddag 2015 deel te nemen en uw collectie en werking in de kijker te plaatsen? Vergeet dan niet om uw activiteit uiterlijk 1 december in te dienen via www.erfgoeddag.be/inschrijving.

Belangrijk is dat uw activiteit voldoet aan onze Algemene voorwaarden. We zetten ze nog eens voor u op een rijtje:

  • Uw activiteit vindt plaats op zondag 26 april 2015. Loopt uw activiteit na Erfgoeddag door? Duid dit in het inschrijvingsformulier aan en dan nemen we dit op in onze communicatie;
  • uw activiteit focust op cultureel-erfgoed(zorg);
  • uw activiteit heeft een duidelijke link met het thema ERF!;
  • uw activiteit is gratis;
  • uw activiteit is geen loutere opendeurdag.
     

Een tip: neem voor u start met het indienen van uw activiteit zeker de overzichtsfiche door. Zo weet u meteen welke gegevens u nodig hebt om uw activiteit op een vlotte manier in te dienen.

Wil u na het indienen van uw activiteit nog iets wijzigen of aanvullen? Geen probleem. Tot en met 1 december 2014 kan u via het inschrijvingssysteem uw activiteit nog zelf aanpassen.

Lokale coördinatoren en regiocoördinatoren ontvangen een e-mail zodra iemand uit hun gemeente of regio een activiteit indient. Weet u niet wie uw lokale coördinator is of tot welke regio uw gemeente behoort? Raadpleeg dan het overzicht op onze website.

Op zoek naar inspiratie?

Nog geen concreet idee over de inhoud van uw Erfgoeddagactiviteit? Om u op weg te helpen ontwikkelden we de inspiratiebrochure. Naast de praktische info ontdekt u in deze handige brochure ook waarvoor het thema ERF! staat.

Nog geen exemplaar ontvangen of wil u een extra exemplaar? Laat het ons weten via info@erfgoeddag.be en we bezorgen u zo snel mogelijk een brochure. Breng ook regelmatig een bezoek aan www.erfgoeddag.be. Bijna dagelijks presenteren we hier nieuwe invalshoeken of tips om met het thema ERF! aan de slag te gaan.

We wensen u alvast heel veel succes met de voorbereidingen!

tine vandezande
erfgoeddag
inschrijven
nog één maand
Evenement