Pulse presenteert W/ONDERSTROOM

Foto: israel palacio via Unsplash

De duurzame netwerkorganisatie Pulse geeft samen met u op 8 december het startschot van een jaar vol actie rond duurzaamheid. Voert u mee de stroomsterkte op?

De tijd van voorzichtig aftasten is voorbij. Alle sensoren wijzen in dezelfde richting: het moet anders, en wel nu. Het Pulsenetwerk gelooft dat cultuur een motor kan zijn voor die transitie. Daarom maakt Pulse werk van een nieuw speerpunt: de actiegroep IM/PULSE. Daarin verzamelen dromers, denkers, doeners en durvers uit de cultuur-, jeugd- en mediasector. Allemaal willen ze écht werk maken van de transitie en werken aan concrete handvatten, hefbomen, ideeën en projecten die het netwerk én de samenleving verduurzamen.

Van denken naar doen

W/ONDERSTROOM

Tijdens W/ONDERSTROOM op 8 december wordt IM/PULSE aan u voorgesteld en wordt er geschakeld van denken naar doen. Tijdens dit online evenement wil Pulse samen met u een aantal sleuteluitdagingen van de transitie definiëren en de acties bepalen die nodig zijn om deze uitdagingen aan te pakken. Men heeft dus uw inzichten, wensen, dromen én buikgevoel nodig. 

De uitkomst van W/ONDERSTROOM bepaalt mee wat IM/PULSE en Pulsenetwerk het komende jaar zullen doen, op welke acties ze zullen inzetten en op welke fronten ze zullen strijden. Zo zet Pulse hoogspanning op het netwerk. 

W/ONDERSTROOM is er voor dromers die willen bijdragen aan een tintelend toekomstbeeld. Voor denkers die met het netwerk en anderen willen verbinden en nieuwe allianties willen aanknopen. Voor doeners die de verandering concreet willen maken. Voor durvers die tegen de stroom in zwemmen. Voor duurzame doorduwers die dit momentum willen grijpen en voor wie de transitie enkel een kwestie van tijd is. Dromers, denkers, doeners, durvers, doorduwers uit de cultuur-, jeugd- en mediasector en daarbuiten: daag ons en het netwerk uit. 

Praktisch

Dinsdag 8 december 2020, van 9.30 tot 12.00 uur. Online, via deze link. Inschrijven voor W/ONDERSTROOM is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Deelname betekent niet dat u zich automatisch engageert voor de eruit volgende projectgroepen.

Bron: website Pulse

Roel Daenen