Kom naar 'Expeditie Cultuur' op de VRT

Pieter Bruegel, De val der opstandige engelen, 1562. Collectie Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel via Wikimedia Commons. Publiek domein.

Werkt u in de culturele sector als beleidsmaker, communicatieve of creatieve medewerker? Dan bent u op donderdag 21 november welkom bij de VRT voor “een unieke namiddag vol cultuur.”

Cultuur in al haar vormen speelt een belangrijke rol bij de VRT en als openbare omroep werkt de VRT graag samen met de Vlaamse cultuursector. Tijdens Expeditie Cultuur vertellen de VRT-medewerkers hoe cultuur op de verschillende merken van de VRT aan bod komt, en wat de openbare omroep voor u en uw instelling kan betekenen. Van u wordt verwacht dat u laat weten wat VRT nog meer, anders of beter kan doen. Kom ontdekken en beleven, laat u inspireren via workshops, lezingen en brainstorms.

Een en ander is het gevolg van het Cultuuroverleg, waarvan FARO mee aan de basis lag. U leest erover in verschillende blogs, elders op deze website. 

Waar en wanneer?

Op donderdagnamiddag 21 november 2019, in de omroepgebouwen van de VRT, Auguste Reyerslaan 52 in Brussel.
Ontvangst: 12.45 uur | start: 13.30 uur | einde: 18.00 uur

Gratis inschrijven kan online via deze link.

Afbeelding: Pieter Bruegel, De val der opstandige engelen, 1562. Collectie Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel via Wikimedia Commons. Publiek domein.

Roel Daenen