Heeft u een fraaie congreslocatie? Meld het aan Toerisme Vlaanderen

Lamot, Mechelen (c) Toerisme Vlaanderen

Bent u van plan een internationale meeting of congres te organiseren? Dan biedt Toerisme Vlaanderen u haar diensten aan. Zoals het vinden van de juiste (internationale en regionale) partner(s), het opstellen van een voorstel en het organiseren van een plaatsbezoek op maat voor het internationale bestuur. Enzovoort.

Congressen organiseren is een echt vak. Voor gratis advies en begeleiding kunt u terecht bij het team van VISITFLANDERS Convention Bureau. Dankzij hun gedegen productkennis, netwerk met belangrijke spelers in binnen- en buitenland en hun passie voor de bestemming wordt uw congres een gegarandeerd succes.

VISITFLANDERS Convention Bureau is de afdeling binnen Toerisme Vlaanderen die opgestart is om het zakelijk toerisme in Vlaanderen en Brussel te ondersteunen. Hun missie en ambitie? Van Vlaanderen-Brussel een internationale topbestemming voor meetings en congressen te maken. Het team is momenteel vooral op zoek naar die associatiecongressen die linken naar de voornaamste economische groeisectoren en naar de toeristische troeven van Vlaanderen, zoals gastronomie, kunst, cultuur, erfgoed en wielercultuur.

Heeft u interesse om een internationaal congres te organiseren? Neem dan contact op met Gemmeke de Jongh via gemmeke.dejongh@meetinflanders.com, 02 504 03 78 of 0484 06 13 56.

www.visitflanders.com | www.meetinflanders.com

Roel Daenen