FARO op Plaat Préférée van Radio 2

logo Radio 2

Vorige week werd in Wetteren het nieuwe boek ‘Erfgoed en dementie’ voorgesteld. Naar aanleiding van het persbericht over het boek kregen we telefoon van Radio 2. Enerzijds om iets te vertellen over het boek; anderzijds met een wat ongebruikelijke vraag. Of we zin hadden om een bijdrage te leveren aan het programma ‘Plaat Préférée’?  In dat programma kiezen de luisteraars iedere ochtend tussen 9.00 en 10.00 uur hun favoriete plaat. Zo kunt u de komende weken te weten komen van welke muziek Bart, Olga Silke, Birgit, Alexander, Annemie, Gregory, Sofie, Roel en Tine houden. Benieuwd? Plaat Préférée, van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 10.00 uur op Radio2!

Dit is het (voorlopige) zendschema:

Silke Theuwissen (14/12)
Olga Van Oost (17/12)
Birgit Geudens (18/12)
Sofie Van Kerkhoven (21/12)
Annemie Vanthienen (22/12)
Gregory Vercauteren (23/12)
Tine Vandezande (25/12)
Roel Daenen (4/01/2016)

Meer info over Plaat Préférée vindt u op de website van Radio 2. U kunt uiteraard ook zelf (als individu, of als organisatie) een voorstel doen. Het persbericht over 'Erfgoed en dementie' vindt u elders op de FARO-website.

U vindt in onze dossiers ook heel wat info terug over 'omgaan met de media'. Zie bijvoorbeeld de presentaties over Erfgoed & media.

Roel Daenen
media
erfgoed en communicatie
#vrterfgoed
Radio 2
Plaat Préférée
human interest