Vierde editie groeien in de rol van teamleider

Leiding geven aan een team vergt inzichten en vaardigheden die u wellicht niet op de schoolbanken hebt meegekregen. Hoe zorgt u voor een hecht team? Hoe motiveert u medewerkers? En hoe gaat u om met weerstand tegen verandering of met conflicten? Met andere woorden: welk soort teamleider wil u zijn voor uw team?

Vier vormingsdagen

Tijdens vier interactieve bijeenkomsten geven we denkstof en concrete tools om een antwoord op deze vragen te vinden. Onder leiding van een ervaren expert werkt u aan een leiderschapsvisie die bij u past en die inspeelt op de noden van uw team. In kleine groepjes bespreekt u met collega-leidinggevenden situaties en kwesties die u concreet ervaart.

Deelnemers aan de vorige drie reeksen waren bijzonder enthousiast. Tijd maken om na te denken over de eigen rol is immers geen overbodige luxe, maar cruciaal om die rol goed te vervullen. Daarbij uitgedaagd worden door een straffe lesgever en medecursisten zorgde keer op keer voor een boost én voor heel veel nieuwe energie.

Praktisch

De lessenreeks start in januari. Meer info en inschrijvingen via de website van de VVBAD.

Heeft u vragen of twijfelt u nog? Kom dan naar de infosessie op 24 oktober. Daar kunt u alvast kennismaken met de lesgever. Dit infomoment is gratis en verplicht u niet tot verdere inschrijving.

Jacqueline van Leeuwen