Laat leerlingen proeven van uw organisatie op de omgekeerde YOUCA-dag

Leerling met mondmasker. Foto: Alexandra_Koch via Pixabay

Traditiegetrouw is het aan het begin van de herfst YOUCA-dag: het moment waarop middelbare scholieren een dagje meedraaien in uw organisatie. Zo zamelen zij geld in voor een goed doel en leren ze meteen een heleboel bij.

Dit jaar bestaat die YOUCA-dag (vroeger Zuiddag) 15 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Helaas lukt het niet om leerlingen uit te sturen en daarom draait YOUCA voor een keer de rollen om.

Op 15 oktober krijgt u de kans om een uurtje voor de klas te staan en jongeren te vertellen over uw werk. Welk traject legde u af? Hoe deed u dat? Kreeg u hulp? Hoe ziet uw huidige job eruit? Wat zijn gouden tips voor jonge carrièrejagers? Kortom: een uitgelezen kans om 'de jeugd van tegenwoordig' te bereiken!

Ook nu is er weer een goed doel, namelijk de jongeren die worden ondersteund door KIYO in Brazilië en Filipijnen. Daarom vraagt YOUCA om uw engagement te koppelen aan een gift. Inschrijven kan tot 1 oktober via deze link.

Als alles goed gaat kan er op 11 februari 2021 opnieuw een YOUCA-dag plaatsvinden. En gezien de omstandigheden kan telewerken ook. Plaats dus nu al een jobaanbod op hun website.

Foto: Alexandra_Koch via Pixabay

Jacqueline van Leeuwen