FARO is verhuisd

FARO verhuist. Beeld: Steve Michiels

Op 6 november namen we onze intrek in onze nieuwe kantoren in Central Offices, op de eerste verdieping van Galerie Agora, Grasmarkt 105 bus 44, 1000 Brussel

U vindt ons dus voortaan nog wat centraler in Brussel, op een steenworp afstand van station Brussel-Centraal, en vlakbij de Grote Markt. Hoe u ons kunt bereiken, leggen we haarfijn uit in een handige routebeschrijving en een filmpje.

Noteert u ons nieuwe adres in uw adresboek en/of past u onze contactgegevens in uw bestanden en op uw website aan, a.u.b.? Onze telefoonnummers blijven ongewijzigd.

FARO pakt in, en weer uit

Van 23 tot en met 27 oktober zijn alle FARO-medewerkers druk in de weer met de verhuisvoorbereidingen. Dozen worden ingepakt, kasten en bureaus worden leeggemaakt en gedemonteerd, schermen ingepakt … 

De eigenlijke verhuis volgt een week later, van 30 oktober tot en met 2 november. We installeren onszelf en ons materiaal op onze nieuwe werkplek in de week van 6 tot en met 10 november. Tijdens deze twee weken zijn we dus wat minder goed bereikbaar en kunnen een antwoord op uw vraag of een levering tijdelijk wat langer op zich laten wachten. We danken u alvast voor uw begrip!

Vanaf 13 november pikken we de draad van onze dienstverlening terug op. 

Tot ziens op de Grasmarkt!

Beeld: Steve Michiels

faro