Informatie aan Zee 2021: 100 jaar verbinden

Léon Spilliaert, De zeedijk te Oostende van op het staketsel gezien. Collectie Mu.ZEE, www.artinflanders.be, fotograaf: Cédric Verhelst, CC0

Al honderd jaar lang brengt VVBAD, de beroepsvereniging van de informatiesector in Vlaanderen, professionals uit de informatiesector samen. Ze doet dat onder meer via het tweejaarlijkse congres Informatie aan Zee, een afspraak die niet mag ontbreken in uw agenda.

In dit VVBAD-jubileumjaar vindt Informatie aan Zee plaats op 14 en 15 oktober 2021. Onder het motto '100 jaar verbinden' ligt de focus dit jaar volledig op het verbinden van mensen, organisaties en informatie, zowel sectoraal als intersectoraal.

Meer info

Net als bij vorige edities is er ook dit jaar ruimte voor onderwerpen die relevant zijn voor erfgoedprofessionals. Het volledige programma van Informatie aan Zee vindt u terug op de website van de VVBAD. Daar vindt u ook alle informatie over prijzen en kunt u zich inschrijven. Wie zich voor 15 augustus inschrijft, kan genieten van een speciaal tarief.

Foto: Léon Spilliaert, De zeedijk te Oostende van op het staketsel gezien, 1910. Collectie Mu.ZEE, www.artinflanders.be, fotograaf: Cédric Verhelst, CC0

Annemie Vanthienen